Переможниця "Ролан Гаррос" Іга Швьонтек зі сльозами на очах звернулася до українців
Категорія
Спорт
Дата публікації

Переможниця "Ролан Гаррос" Іга Швьонтек зі сльозами на очах звернулася до українців

Переможниця "Ролан Гаррос" Іга Швьонтек зі сльозами на очах звернулася до українців
Джерело:  online.ua

Відома польська тенісистка та переможниця "Ролан Гаррос" Іга Швьонтек емоційно звернулася до українського народу під час своєї промови. Окрім того, спортсменка навіть не змогла стримати сліз.

Джерело: Твіттер-сторінка wta

Іга Швьонтек зі сльозами на очах підтримала Україну

Я тільки сказала Коко (Гауфф), що не треба плакати, а сама, що тепер роблю? По-перше, хочу привітати тебе, тому що ти чудово працюєш. Я щомісяця помічаю, як ти прогресуєш. Я у твоєму віці проводила перший рік у турі і взагалі не розуміла, що роблю. Тож у тебе все вийде, я певна. Хочу подякувати команді. Господи, без вас у мене нічого не вийшло б. Я дуже рада, що все нарешті склалося, і в нас все виходить. Ви вперто працюєте, я вперто працюю, і ми заслуговуємо на те, що отримали, - наголосила тенісистка.

За її словами, ще декілька років тому перемога на цьому турнірі була чимось шокуючим і несподіваним. Однак вона дуже багато працювала і робила все можливе, щоб нарешті її вибороти.

Дякую вболівальникам за підтримку, я бачу багато польських прапорів. Добре, що я можу покластися на вас у найскладніші моменти. Наприкінці своєї промови я хочу сказати дещо Україні. Залишайтеся сильними, світ все ще з вами. Але війна все ще продовжується.Після моєї першої промови в Досі я сподівалася, що до наступної ситуація покращиться. Я не буду втрачати надію і надалі вас підтримуватиму, – наголосила Швьонтек.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?