Збірна України тріумфально розгромила Шотландію з рахунком 3:1
Категорія
Спорт
Дата публікації

Збірна України тріумфально розгромила Шотландію з рахунком 3:1

Збірна України тріумфально розгромила Шотландію з рахунком 3:1
Джерело:  online.ua

1 червня збірна України тріумфально розгромила команду Шотландії в півфіналі плей-офф відбору ЧС-2022 з рахунком 3:1. Голи для нашої країни принесли Андрій Ярмоленко, Роман Яремчук й Артем Довбик.

Джерело: сайт збірної України

Україна перемогла Шотландію з рахунком 3:1

Матч відбувся у Глазго на стадіоні "Гемпден Парк". Атакувальний футбол від збірної України дав свій результат. На 33-й хвилині Андрій Ярмоленко забив перший гол у грі.

Руслан Маліновський віддав максимально точну передачу з глибини поля прямо на хід Ярмоленку. Андрій уникнув офсайду та красиво закинув м'яч за комірець голкіперу Шотландії. Яремчук у тій атаці перебував у положенні поза грою, але він не доторкався до м'яча. Україна у феєричному стилі повела у рахунку – 0:1.

Варто зазначити, що Україна продовжила впевнено атакувати з перших секунд другого тайму. Вже на 49-й хвилині Роман Яремчук подвоїв перевагу "синьо-жовтих".

Олександр Караваєв геніально подав прямо на голову Яремчуку. Роман, який прибіг у воротарський майданчик суперника, головою перевів м'яч у сітку шотландських воріт.

На 79 хвилині гри Шотландії вдалося забити. Бущан помилився на виході, а Степаненко не встиг вибити м'яча з лінії воріт після удару від Макгрегора.

На 90+5 хвилині остання контратака у цьому матчі завершилася голом від Довбика!

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?