Уельс — Україна: де дивитися фінал плей-оф відбору на ЧС-2022
Категорія
Спорт
Дата публікації

Уельс — Україна: де дивитися фінал плей-оф відбору на ЧС-2022

Уельс — Україна: де дивитися фінал плей-оф відбору на ЧС-2022
Джерело:  online.ua

5 червня на стадіоні "Міленіум" в місті Кардіфф відбудеться довгоочікуваний поєдинок фіналу плей-оф відбору на ЧС-2022, в якому збірна Уельсу зіграє проти українських футболістів. Арбітром буде іспанець Антоніо Матеу Лаос.

Джерело: сайт збірної України

Уельс - Україна: де дивитися матч

На території України матч транслюватимуть телеканали "Індиго TV", а також "Футбол 1" і платформа oll.tv. Вирішальний поєдинок розпочнеться 5 червня о 19:00 за київським часом.

Варто звернути увагу на те, що гра з Уельсом - фінальна перепона, яку необхідно подолати українським футболістам, щоб вибороти омріяну путівку на мундіаль в Катарі.

Як відомо, спочатку матчі плей-офф відбору на ЧС-2022 за участю України повинні були пройти в кінці березня, однак їх вдалося перенести через початок повномасштабної війни РФ проти нашої країни.

Під час підготовки до вирішальних ігор кваліфікації на чемпіонат світу та матчів Ліги націй підопічні Олександра Петракова провели три спаринги. Українці перемогли німецьку "Боруссію" з Менхенгладбаха (2:1) та італійський "Емполі" (3:1), а також зіграли внічию з хорватською "Рієкою" (1:1).

Фото - facebook.com/uafukraine

Не можна також не згадати про те, що у півфіналі плей-офф відбору на ЧС-2022 національна збірна України здобула перемогу над збірною Шотландії в Глазго. Тріумфальну перемогу Батьківщині принесли Андрій Ярмоленко, Роман Яремчук та Артем Довбик. За Шотландію гол забив Макгрегор.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?