Персоналізовані аватари та підписки на контент. Instagram тестує нові функції
Категорія
Технології
Дата публікації

Персоналізовані аватари та підписки на контент. Instagram тестує нові функції

Персоналізовані аватари та підписки на контент. Instagram тестує нові функції
Джерело:  online.ua

Instagram презентував нові функції соцмережі. Відтепер поки обмежена кількість користувачів може створювати персоналізовані аватари та використовувати їх в сторіз та публікаціях. Також для обмеженої кількості користувачів в США стала доступна підписка на контент.

Джерело: Digital Information World, Twitter глави соцмережі Адам Моссері

Аватари в Instagram 

Нове оновлення Instagram тепер дозволяє користувачам створювати нові аватари з більш широким вибором рис обличчя, кольору волосся та аксесуарів.

Аватари – це відносно недавня функція, яка набула широкого поширення в соціальних мережах і, ймовірно, є одним із кращих оновлень інтерфейсу платформи за досить тривалий час.

Аватари — це віртуальні обличчя користувача, які потім можна використовувати в публікаціях, історіях, Месенджері і навіть наклейках.

Функція підписок в Instagram 

Творці надихають людей по всьому світу своїми талантами і щодня просувають культуру вперед. У Meta ми твердо віримо в те, що дозволяємо творцям заробляти на життя за допомогою наших платформ, і створили набір інструментів, які дозволяють їм це робити, допомагаючи їм отримувати підтримку від своєї аудиторії, співпрацювати з брендами та заробляти гроші на рекламі чи бонусах безпосередньо від Instagram та Facebook, - зазначили в компанії.

За допомогою підписок на Instagram творці можуть розвивати глибші зв’язки зі своїми найактивнішими підписниками та збільшувати свій регулярний щомісячний дохід, надаючи передплатникам доступ до ексклюзивного контенту.

Соцмережа починає тестувати підписки з кількома людьми, які зможуть встановити місячну ціну на свій вибір (у діапазоні від $0,99 до $99,99 на місяць), розблокувати кнопку «Підписатися» у своєму профілі та запропонувати такі переваги своїм підписникам:

  • Життя передплатників. Автори контенту можуть транслювати ексклюзивні Життя своїм підписникам, дозволяючи їм глибше залучатися до контенту.

  • Історії передплатників. Творці можуть створювати історії лише для своїх підписників, дозволяючи їм ділитися ексклюзивним вмістом та використовувати інтерактивні наклейки історій лише зі своїми найактивнішими підписниками.

  • Значки передплатника. Творці бачитимуть значок передплатника поруч із коментарями та повідомленнями, щоб вони могли легко ідентифікувати своїх підписників.

Ця функція буде доступна лише для обмеженої кількості людей у США, проте в компанії планують розширити доступ протягом наступних кількох місяців.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?