Twitter тестує нову функцію. Вона схожа на відповіді в TikTok та Instagram
Категорія
Технології
Дата публікації

Twitter тестує нову функцію. Вона схожа на відповіді в TikTok та Instagram

Twitter тестує нову функцію. Вона схожа на відповіді в TikTok та Instagram
Джерело:  online.ua

Команда Twitter розпочала тестування нової функції, яка доволі схожа на аналогічні відповіді в TikTok та Instagram. Останній зовсім нещодавно запровадив їх для Reels.

Джерело: The Verge

У користувачів з'явиться можливість вставити копію твіту у фотографію або відео, а не просто відповідати на нього текстом.

Функцію наразі тестують на iOS. Якщо у вас є доступ до цієї функції, у меню ретвітів буде кнопка «Процитувати твіт із реакцією». Доторкнувшись до неї, ви перейдете на екран, де ви зможете зробити фото чи відео, щоб розмістити твіт поверх, або вибрати його зі своєї камери. Це також дасть змогу побачити, як реакція відобразиться користувачам.

До речі, нововведення сприйняли доволі неоднозначно. Зокрема, деякі працівники згаданого видання та користувачі соцмережі висловили стурбованість, що твіти з реакціями можуть використати для переслідування. Представниця Twitter Вівіана Віволл уточнила, що наразі користувачі не можуть вимкнути цю функцію на своїх сторінках. Але також зазначила:

Безпека людей у Twitter є нашим пріоритетом, і, хоча ми не очікуємо, що нову функцію використовуватимуть на шкоду, ми будемо уважно стежити за використанням продукту та гарантувати, що будь-які зловживання розглядатимуться відповідно до Правил Twitter.

Новий гендиректор мережі Twitter 

Нещодавно новим генеральним директором соціальної мережі Twitter після неочікуваної відставки Джека Дорсі став Параг Агравал. Він працює у компанії понад 10 років — весь цей час він обіймав посаду технічного директора. Саме завдяки ідеям Агравала Twitter невпинно еволюціонував. Як стверджують представники Комісії з цінних паперів та бірж США, річна зарплата Парага Агравала на посаді гендиректора складе 1 мільйон доларів.

Чоловік створив пост у Twitter силою думки

Чоловік зумів створити перший в історії твіт за допомогою однієї лише сили думки. Містер О’Кіф, який страждає на прогресуючий параліч — перша людина, яка успішно опублікувала повідомлення в соціальних мережах безпосередньо за допомогою мислення через імплантований мозковий комп’ютерний інтерфейс Synchron.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?