Персонажі Гаррі Поттера потрапили на службу в ЗСУ — реакція Міноборони
Категорія
Культура
Дата публікації

Персонажі Гаррі Поттера потрапили на службу в ЗСУ — реакція Міноборони

Персонажі Гаррі Поттера потрапили на службу в ЗСУ — реакція Міноборони
Джерело:  online.ua

Користувачі соціальних мереж активно поширюють відео, на якому, за допомогою штучного інтелекту, згенерували персонажів із всесвіту Гаррі Поттера у лавах Збройних сил України. Цей ролик настільки сподобався команді Міноборони України, що пресслужба відомства навіть опублікувала його на своїй офіційній сторінці у Твіттері.

Джерело: Міноборони України

Штучний інтелект показав персонажів Гаррі Поттера на службі в ЗСУ

Окрім того, варто зазначити, що оборонне відомство України позначило в дописі Джоан Роулінг – авторку книг про Гаррі Поттера.

У світі літератури є багато персонажів, які мріють долучитися до #UAarmy – стати на сторону добра, – прокоментували це відео представники Міноборони України.

Варто зазначити, що відео створив користувач @caton.lab. На відео головний герой Гаррі, його друзі, учні та викладачі школи магії Гоґвортс зображені у військовій формі.

Джоан Роулінг та зірки "Гаррі Поттера" підтримали Україну у війні проти РФ

Не можна також не згадати про те, що всесвітньо відома британська письменниця Джоан Роулінг активно підтримує Україну у війні проти російських загарбників.

До прикладу, вона виклала у вільний доступ безплатні електронні книги про Гаррі Поттера українською мовою.

На сайті з'явилися українські версії перекладу від видавництва "А-ба-ба-га-ла-ма-га" перших трьох частин саги — "Гаррі Поттер та філософський камінь, "Гаррі Поттер та Таємна кімната" та "Гаррі Поттер і в'язень Азкабану".

Ба більше, Джоан Роулінг зібрала один мільйон фунтів стерлінгів на допомогу дітям з України, які постраждали від війни.

Також українським біженцям активно допомагав актор Том Фелтон, який зіграв роль Драко Малфоя, та Деніел Редкліфф, який у фільмі грав Гаррі Поттера.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?