Петраков дав гучну обіцянку на заключний матч у відборі на ЧС-2022
Категорія
Спорт
Дата публікації

Петраков дав гучну обіцянку на заключний матч у відборі на ЧС-2022

Петраков дав гучну обіцянку на заключний матч у відборі на ЧС-2022
Джерело:  online.ua

Головний тренер української національної збірної з футболу Олександр Петраков виступив з обіцянкою щодо наступного матчу кваліфікації до Чемпіонату світу-2022, який стане вирішальним.

Джерело: Українська асоціація футболу

За словами наставника, перший матч проти Боснії та Герцеговини напередодні продемонстрував, як важливо миттєво реалізовувати всі моменти.

“Це втома. У мене немає питань до гравців, я подякував усім. Хлопці засмучені. Потім розберемо помилки, зробимо висновки… У мене немає запитань до хлопців. Вони зробили все, що могли. Ми будемо готуватися до битви в Боснії і Герцеговині”, - наголосив він.

Петраков уточнив, що фактично помилився із замінами на полі, оскільки розраховував на активну гру й голи від молодих гравців, яких випускав з лави. Водночас він оптимістично дивиться на майбутній двобій проти цієї ж іноземної команди.

“Я скажу чесно, не прораховував нічого, навіть не думав про це. Тільки дивився матч Казахстан — Фінляндія, коли їхали на цю гру. Казахстанці виходили на нас із палаючими очима, а потім два поєдинки програли вчисту, навіть не билися. Ні з Боснією і Герцеговиною, ні з Фінляндією. Шанси? Ми будемо битися до кінця, це я вам обіцяю. Усі хлопці це розуміють”, - резюмував тренер.

Перша зустріч України з Боснією та Герцеговиною відбулася напередодні у Львові та завершилася 1:1. Наступний двобій передбачено вже в 11-му раунді кваліфікації до ЧС-2022. Він запланований на 16 листопада та відбудеться цього разу безпосередньо на полі суперника.

Україна на відборі до ЧС-2022

Українська команда знаходиться у групі D, її суперниками стали Франція, Казахстан, Фінляндія, Боснія та Герцеговина. наразі лідером дивізіону стали французи, які заволоділи 12 балами.

Друге місце посідає українська збірна з 9 балами. Далі йдуть Боснія та Герцеговина з 8 балами, Фінляндія з 7 балами, а також Казахстан з 3 балами.

Ситуація залишається напруженою, оскільки зовсім поряд з Україною йдуть її останні суперники, але не всі матчі ще зіграно.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?