Під Херсоном повна д*па: ГУР опублікувало розмову російського солдата-втікача
Категорія
Україна
Дата публікації

Під Херсоном повна д*па: ГУР опублікувало розмову російського солдата-втікача

Під Херсоном повна д*па: ГУР опублікувало розмову російського солдата-втікача
Джерело:  online.ua

Головне управління розвідки Міноборони України оприлюднило перехоплення дзвінка російського солдата, який наразі робить усе можливе, щоб звільнитися та повернутися назад до Росії, бо командування планує відправити його під Херсон. Окупантові уже розповіли, що там, мовляв, "повна д*па".

Джерело:  пресслужба  Головного управління розвідки Міноборони України

Російські військові продовжують тікати з України

Не знаю. Там, здається, нас у Росію вивозять, на переформування. Там потім під Херсон, як кажуть... Ось... І я думаю, там бл*ть, якщо в Росію (з виїздом до РФ - ред.) все вийде, то я бл*ть більше не поїду вже, спробую петлянути, та там у Печенгу з*бати. В інших батальйонах, бл*ть, звільняють після закінчення терміну контракту. А в цій 200 бригаді ніх*ра ніхто не хоче робити. Найбільш конч*на бригада... Коротше, вчора командиру батальйону, комбату там, поставили йому запитання "Що щодо звільнення?". Він сказав: "Усе вирішуйте через ротного", ну, командира роти... Нехай піднімають, вирішують питання. Тому що зараз, якщо хочуть під Херсон закидати, там взагалі, кажуть, д*па повна, - скаржиться під час телефонної розмови російський загарбник.

Що відомо про ситуацію на півдні України

Як нещодавно повідомила очільниця пресцентру Оперативного командування "Південь" Наталя Гуменюк, командування армії Російської Федерації дуже боїться активного та потужного наступу Збройних сила України на півдні, оскільки воно до такого сценарію поки не готове.

Проблема для рашистів полягає в тому, що вони не можуть підтягувати резерви саме з боку окупованого Криму. Для них це проблематично робити з технічного погляду. До того ж, моральний рівень там падає з кожним днем, - розповідає Гуменюк.

За її словами, російські солдати на лівому березі Херсонсьої області та в Криму чудово усвідомлюють, що для них події розвиватимуться, як на правому березі. Це стає перешкодою для формування резервів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?