Під окупованим Генічеськом школярів змушують вивчати конституцію та історію РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Під окупованим Генічеськом школярів змушують вивчати конституцію та історію РФ

Під окупованим Генічеськом школярів змушують вивчати конституцію та історію РФ
Джерело:  online.ua

У Генічеському районі Херсонської області, що тимчасово перебуває під окупацією, місцевих школярів молодших класів змушують вивчати конституцію та історію Росії, а також вивчати гімн РФ.

Джерело: Генеральний штаб ЗСУ

Школярів змушують вивчати гімн та конституцію РФ

Згідно з повідомленням військових, у населеному пункті Стрілкове у місцевих школах окупаційна "влада" змушує вчителів та вихователів утримувати учнів та їхніх батьків після занять. Причина цього - вивчення конституції та законодавчих актів Російської Федерації, а також ворожої історії та літератури.

Під час перерв дітей змушують вчити та співати російський гімн, – повідомили у Генштабі.

Що відомо про ситуацію на Херсонщині

Російські окупанти проводять обшуки у населеному пункті Кринки Херсонської області з метою викрадення у цивільного населення човнів, водних двигунів та іншого обладнання для переміщення по воді.

Російські війська збудували базу на півночі Кримського півострова.

Опубліковані аналітиком координати свідчать, що військову базу окупантів побудовано на Арабатській стрілці. Зокрема у тимчасово окупованому Генічівському районі Херсонської області.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?