Під російським посольством в Києві квітів не виявили: з'явилося нове фото
Категорія
Культура
Дата публікації

Під російським посольством в Києві квітів не виявили: з'явилося нове фото

Під російським посольством в Києві квітів не виявили: з'явилося нове фото
Джерело:  online.ua

У мережі спростували інформацію, що до будівлі посольства Росії в Києві люди масово приносять квіти і записки в знак співчуття у зв'язку з  авіакатастрофою Ту-154 Міноборони РФ в Чорному морі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.


Нагадаємо, що  в офіційному акаунті Twitter посольства РФ в Києві раніше з'явилися фото записок і квітів, нібито принесених киянами, які викликали лють користувачів мережі.


Однак пізніше в соцмережах опублікували фото, зроблене у посольства, на якому не видно ні "співчуваючих", ні тієї кількості квітів, яку фотографували російські дипломати. "Українці масово несуть квіти до посольства Росії в Києві", - саркастично прокоментували знімок в спільноті Роісcя 24.


Читайте також: Розібралися небеса: російська журналістка викликала фурор словами про літак, що впав



Інші користувачі соцмереж також познущалися над неіснуючими квітами біля російського посольства. Так, Юлія Вікторівна написала: "Блін пора зав'язувати зі стекломоем, зір падає (( зовсім нічого не бачу ((".




Andrew Alexander Fawkes: "Там знайомі хлопці понесли в знак співчуття глід...".


Інга Драгун: "Ой скільки багато квітів завалили, що навіть людей не видно".


Michael Kostyuk: "Все навколо біле від пролісків".


Genio Polizzi: "Хлопці, досить нести квіти. Їх вже нікуди складати".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в МЗС Росії по-своєму прокоментували реакцію українців на падіння Ту-154 в Чорне море і загибель 92 людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?