Пішов з життя легендарний "Король футболу" Пеле
Категорія
Спорт
Дата публікації

Пішов з життя легендарний "Король футболу" Пеле

Пішов з життя легендарний "Король футболу" Пеле
Джерело:  online.ua

29 грудня, у віці 82 років, пішов з життя легендарний футболіст Пеле, який тричі ставав чемпіоном світу у складі збірної Бразилії. 

Джерело: AP

Помер відомий футболіст Пеле

Всесвітньо відомий "Король футболу" доволі довго боровся за життя, однак все ж не зміг перемогти рак.

Рік тому колишній футболіст переніс операцію з видалення пухлини в товстому кишківнику, проте після цього стан здоров'я легенди футболу не покращився.

Пізніше Пеле опинився в лікарні через появу набряків та серцеву недостатність. Журналісти такрж дізналися, що бразилець був дуже неспокійним і у нього діагностували сплутаність свідомості.

Лікарі відмовлялися робити прогнози щодо стану здоров'я Пеле.

Журналісти заявляли про критичний стан бразильця, однак сім'я футболіста заперечувала цю інформацію, стверджуючи, що преса перебільшує чутки про стан футболіста.

Чутки стали реальністю – лікування ніяк не допомагає Пеле, а рак лише продовжував прогресувати. У колишнього нападника збірної Бразилії почались серйозні проблеми з нирками та серцем, - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що "Король футболу" відсвяткував своє останнє Різдво у лікарняній палаті. Лікарі уже тоді попереджали його рідних, що він доживає свої останні дні.

Сантос, рідний клуб Пеле, ще завчасно почав готуватись до смерті легенди. У центральному колі стадіону "Віла Бельміро" встановили великий намет, у якому стоїть золота труна, по боках якої розмістили зображення бразильця, - повідомляють журналісти.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?