"Шахтар" відмовив "Арсеналу" у продажі гравця збірної України за 2,4 млрд грн
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Шахтар" відмовив "Арсеналу" у продажі гравця збірної України за 2,4 млрд грн

"Шахтар" відмовив "Арсеналу" у продажі гравця збірної України за 2,4 млрд грн
Джерело:  online.ua

Донецький "Шахтар" відхилив початкову пропозицію лондонського "Арсенала" про придбання гравця збірної України Михайла Мудрика в розмірі 2,4 млрд грн.

Джерело: The Telegraph

"Шахтар" хоче за Мудрика майже 4 млрд грн

Український вінгер нещодавно опублікував в Instagram допис, як дивиться матч в якому "Арсенал" переміг над "Вест Гемом". Через це вболівальники почали припускати, що перехід Мудрика до лондонців вже погоджено.

Проте це не так. На додачу, "Шахтар" хоче за українця 3,8 млрд гривень.

Хоча "Арсенал" впевнений в отриманні угоди, їм потрібно, щоб ціна трохи знизилася, перш ніж про щось можна буде домовитися.

Відомо, що Мудрик дуже зацікавлений у переході та хоче грати разом Олександром Зінченком, який вже є частиною "Арсенала" .

21-річний гравець виступає переважно лівим вінгером, але також може грати на правому фланзі, що означає, що він складе конкуренцію як Габріелю Мартінеллі, так і Букайо Сака за місце в складі команди.

Виступаючи після перемоги над Вест Гемом, тренер Мікель Артета відмовився коментувати заявку Арсеналу на українця, який забив 10 голів і віддав вісім результативних передач у 18 матчах цього сезону.

Ми сказали, що спробуємо знайти способи посилити команду. Ми знайдемо потрібних гравців, і це все, що я можу сказати, - сказав він.

Хто такий Михайло Мудрик

Мудрик дебютував у складі гірників 2018 року. Виступає на позиції лівого вінгера Шахтаря та української збірної.

У листопаді та грудні 2021 року за підсумками голосування вболівальників на офіційному сайті Шахтаря, Мудрика було визнано найкращим гравцем команди.

У січні 2022 року Мудрик потрапив у рейтинг найперспективніших гравців від УЄФА. 20-річний Мудрик минулого сезону зіграв у 19 матчах, де відзначився двома голами та вісьмома результативними передачами.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?