Пішов з життя дизайнер та засновник бренду Off-White Вірджил Абло
Категорія
Культура
Дата публікації

Пішов з життя дизайнер та засновник бренду Off-White Вірджил Абло

Пішов з життя дизайнер та засновник бренду Off-White Вірджил Абло
Джерело:  online.ua

Всесвітньо-відомий дизайнер та засновник ультрапопулярного бренду Off-White Вірджил Абло пішов з життя 28 листопада 2021 року. Цю інформацію уже підтвердила родина модельєра. За словами родичів Абло, він два роки боровся з онкологією – у нього була серцева ангіосаркома.

Джерело: ONLINE.UA

Помер 41-річний модельєр Вірджил Абло

Ні для кого не секрет, що Абло вважають одним із найвпливовіших та найталановитіших дизайнерів, оскільки саме йому вдалося вчините чи не цілу "революцію" у світі моди в останні роки.

Ба більше, журнал Time включив Абло до списку 100 найвпливовіших людей у світі за його творчі заслуги й досягнення у сфері fashion.

Не можна також не звернути увагу на те, що дизайнер займав посаду креативного директора модного дому Louis Vuitton.

Вірджил Абло (фото - facebook.com/VirgilAblohofficial/photos)

Що відомо про засновника Off-White Вірджила Абло

Майбутній модельєр народився 30 вересня 1980 року у Штатах, в сім'ї емігрантів з Гани. Що цікаво, його мати була швачкою - саме від неї хлопцю передалася любов до творчості, моди й стилю.

Абло мав дві вищих освіти і жодна не стосувалась світу моди.

Після закінчення навчання у вишах він пішов на стажування у знаменитий модний дім Fendi, де у нього зав'язалися дружні стосунки репером Каньє Вестом. Вони працювали над багатьма спільними творчими проєктами, а 10 років тому Вест призначив дизайнера на посаду креативного керівника альбому Watch the Throne.

Легендарний бренд Off-White з'явився у 2013 році. Компанія дизайнера переважно займається створенням вуличного одягу. За час існування, бренд став одним із найпопулярніших у світі і його продажі були одними із найвищих.

Вірджил Абло (фото - facebook.com/VirgilAblohofficial/photos)

Не можна також не згадати про те, що Вірджил Абло був зразковим сім'янином. Зі своєю коханою дружиною Шеннон він познайомився ще у старшій школі. До слова, у дизайнера залишилось двоє дітей – Лоу і Грей.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?