Пішов з життя зірка серіалу "Друзі" Джеймс Тайлер
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Пішов з життя зірка серіалу "Друзі" Джеймс Тайлер

Пішов з життя зірка серіалу "Друзі" Джеймс Тайлер
Джерело:  online.ua

Відомий голлівудський актор та зірка серіалу "Друзі" Джеймс Майкл Тайлер помер від раку простати.

Джерело: BBC

Пішов з життя американський актор Майкл Тайлер

Актор помер у неділю, 24 жовтня — йому було 59 років. Тайлер пішов з життя у Лос-Анджелесі після тривалої боротьби з онкологічним захворюванням. Декілька місяців тому зірка серіалу "Друзі" публічно повідомив свій діагноз – рак простати 4 стадії.

Джеймс Тайлер (фото - instagram.com)

За словами актора, він вирішив заявити про це публічно, щоб якомога більша кількість людей усвідомили важливість регулярно звертатися до медиків для перевірки на онкологічні загрози.

Як стверджують друзі зірки, сам Тайлер дізнався про хворобу 3 роки тому під час планового медичного огляду. Знайомі Майкла розповідають, що вже на той час хвороба помітно прогресувала та поширилася на кістки та інші частини тіла.

"Світ знав його як Гантера, сьомого "друга" з популярного серіалу. Близькі знали його як актора, музиканта, захисника обізнаності про рак і люблячого чоловіка. Якщо ви зустріли його бодай раз, то знайшли друга на все життя", – йдеться у посмертному повідомленні сім'ї актора.

Джеймс Майкл Тайлер відомий як Гантер із "Друзів"

У Гантера (офіціанта і менеджера у кав'ярні) в культових "Друзях" не було стільки екранного часу, як у шістки головних персонажів, хоч насолодитися акторською грою Тайлера можно було аж у 150 епізодах. Ні для кого не секрет, що саме ця роль Джеймса Тайлера дуже популярна серед глядачів.

Окрім того, він також грав у двох короткометражних фільмах – "Жест і Слово" та "Обробка", які мали нагороди на різних кінофестивалях. А ще брав участь у популярних серіалах "Сабріна – юна відьма" та "Клініка".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?