Пішов з життя український боксер Володимир Вірчис
Категорія
Спорт
Дата публікації

Пішов з життя український боксер Володимир Вірчис

Пішов з життя український боксер Володимир Вірчис
Джерело:  online.ua

28 січня офіційно стало відомо, що на 49-му році життя помер відомий український боксер Володимир Вірчис. За попередніми даними, він скоїв самогубство.

Джерело: Фейсбук-сторінка  Федерації боксу України

Пішов з життя український боксер Володимир Вірчис

З великою скорботою повідомляємо, що пішов з життя відомий український боксер Володимир Вірчіс. Світла пам‘ять... Вірчісу було 48 років. Боксер був інтерконтинентальним чемпіоном за версією IBF (2003 – 2004), інтерконтинентальним чемпіоном за версією WBO (2005 – 2006). На професійному ринзі Володимир Вірчіс провів 28 боїв і здобув 26 перемог (21 нокаутом). У його активі також дві поразки, - йдеться в повідомленні Федерації боксу України.

За словами представників української поліції, тіло Вірчиса було виявлене перехожим в ніч на 28 січня у Дніпровському районі. Правоохоронці уже розпочали кримінальне провадження

Сьогодні вночі до поліції Києва надійшло повідомлення від перехожого про те, що поблизу будинку на вулиці Раїси Окіпної він виявив повішеним невідомого чоловіка. За вказаною адресою терміново прибула слідчо-оперативна група та "швидка". На місці події правоохоронці виявили тіло чоловіка без ознак життя із зашморгом на шиї. Лікарі констатували його смерть, а правоохоронці направили тіло загиблого на експертизу. Слідчо-оперативна група задокументувала подію та вилучила речові докази для проведення необхідних експертних досліджень, - сказано в повідомленні.

Вранці 28 січня поліцейські отримали повідомлення від киянки про те, що її чоловік вночі пішов з дому та досі не повернувся.

Дружина Вірчиса описала зовнішність свогочоловіка і правоохоронці запросили її на впізнання загиблого, якого виявили вночі. У результаті вдалося встановити, що загиблим виявився відомий український боксер Володимир Вірчис.

Варто звернути увагу на те, що за даним фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство, з позначкою "самогубство". Слідство триває.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?