Пісня українською мовою вперше потрапила в світовій чарт Billboard
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Пісня українською мовою вперше потрапила в світовій чарт Billboard

Пісня українською мовою вперше потрапила в світовій чарт Billboard
Джерело:  online.ua

Пісня SHUM, з якою гурт GO_A представляв Україну на Євробаченні 2021 та посів 5-е місце на міжнародному конкурсі, потрапила в світовій чарт Billboard. Ця перша перша пісня українською мовою, якій вдалося пробитися до престижного рейтингу.

Джерело: Billboard

На даний момент українська пісня "Шум" займає 80-е місце в глобальному чарті. Крім того, пісня вже протягом 10 днів очолює світовий чарт вірусних хітів в Spotify "Viral 50", займає 27 рядок у HOT DANCE/ELECTRONIC SONGS і 12 місце в DANCE/ELECTRONIC DIGITAL SONG SALES.

Пісня SHUM гурту Go_A потрапила до чарту Billboard (фото - скріншот)

"Неймовірна новина! SHUM - перша україномовна пісня в історії, якій вдалося потрапити до престижного світового чарту Billboard!", - прокоментували свій успіх учасники GO_A.

Україна на Євробаченні-2021

Як відомо, Україна у фіналі Євробачення 2021, який 22 травня пройшов Роттердамі, зайняла 5-е місце. Go_A з піснею Shum підкорила глядачів, які віддали за Україну 267 балів - це 2-е місце по глядацькому голосуванню. Журі Go_A віддали 97 балів.

Переможцем Євробачення 2021 став італійський гурт Måneskin, який в глядацькому голосуванні посів перше місце, а за оцінками журі - четверте.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?