Племінниця Трампа відверто розповіла про його відносини з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Племінниця Трампа відверто розповіла про його відносини з Путіним

Племінниця Трампа відверто розповіла про його відносини з Путіним
Джерело:  online.ua

Племінниця колишнього американського лідера Дональда Трампа, Мері Трамп, відверто розповіла журналістам, як її дядько насправді ставився до своїх іноземних колег.

Джерело: інтерв'ю Мері Трамп американському виданню  Business Insider

Племінниця Трампа розповіла, наскільки важливою для нього була думка Путіна

Як стверджує Мері Трамп, її дядько "не був вражений" ні французьким лідером Еммануелем Макроном, ні німецькою канцлеркою Ангелою Меркель. Вона звернула увагу на те, що Дональд Трамп завжди більшого значення надавав думці очільника Кремля Володимира Путіна. Окрім того, за її словами, вкрай важливою для колишнього американського президента була думка північнокорейського диктатора Кім Чен Ина.

"Мері Трамп додала, що таке ставлення "типове для людини, яку вона знала все своє життя". "Він звеличує будь-якого, хто ставить його самого на п'єдестал. Неважливо, наскільки це погана людина", - сказала вона. За її словами, у Трампа є схильність підлещуватися до деспотів. Наприклад, він розхвалював талібів як "хороших борців" і "великих переговірників". Мері процитувала часте висловлювання свого дядька: "По обидві сторони є хороші люди", - йдеться в повідомленні видання.

Окрім того, американські журналісти нагадали про те, як у квітні 2020 року Дональд Трамп висловлювався про Путіна і Кім Чен Ина: "Я відмінно порозумівся з президентом Путіним. Він мені сподобався. Я йому сподобався ... (Кім Чен Ин) пише мені листи. Він мені подобається. Я йому подобаюсь".

Читайте також:

  • Колишній президент Сполучених Штатів Дональд Трамп виступив з критикою проти Джо Байдена через ситуацію в Афганістані, яка стала прямим наслідком згортання військової місії у країні.

  • Американський 45-й президент Дональд Трамп, завершення каденції якого супроводжувалося суперечками, розслідуваннями та скандалами, підтвердив, що визначився з участю у подальших виборах 2024 року.

  • Президент журі Каннського фестивалю назвав Путіна гангстером без моралі і совісті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?