По всій Україні оголошено повітряну тривогу: що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

По всій Україні оголошено повітряну тривогу: що відомо

По всій Україні оголошено повітряну тривогу: що відомо
Джерело:  online.ua

Зранку 20 листопада у всіх регіонах України було оголошено повітряну тривогу після зльоту винищувачів РФ на території Білорусі. 

Джерело: карта повітряних тривог; інформація від керівників ОВА

Що відомо про ворожі обстріли та ситуацію в регіонах

Повітряну тривогу в Україні оголосили близько 9:14.

Представники білоруської моніторингової групи "Беларускій Гаюн" зазначають, що щонайменше 2 винищувачі армії РФ злетіли з аеродромів на території Білорусі.

Зокрема, у небо з аеродрому Мачулищі піднявся російський винищувач МиГ-31К з номером RF-92333. Ще один зліт зафіксували на авіабазі Барановичі.

Керівник Миколаївської ОВА Віталій Кім зазначив, що протягом ночі армія РФ обстрілювала з РСЗВ акваторію та населений пункт на території Очаківської громади.

Внаслідок обстрілу загорілася господарча будівля, детальна інформація уточнюється.

З 04:16 ворог завдавав ударів з РСЗВ по акваторії й населеному пункту Очаківської громади, - підкреслив Кім.

Кім додав, що у м. Миколаїв, Первомайському, Вознесенському та Баштанському районах день та ніч пройшли "відносно спокійно".

Що відомо про відключення електроенергії в Україні протягом 20 листопада

Представники "Укренерго" на своїй сторінці у Facebook повідомили про планові відключення світла у всіх регіонах України з 8:00 до 24:00.

Додаткові аварійні відключення не прогнозуються. Вже сьогодні нам вдалося дещо пом’якшити обмеження споживання. Ми продовжуємо працювати, щоб повернути світло українцям, яке намагаються забрати рашисти, атакуючи ракетами наші енергоооб’єкти, - наголосили в "Укренерго".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?