У Бєлгородскій області другий день поспіль лунають вибухи
Категорія
Події
Дата публікації

У Бєлгородскій області другий день поспіль лунають вибухи

У Бєлгородскій області другий день поспіль лунають вибухи
Джерело:  online.ua

Жителі Бєлгородської області в РФ другий день поспіль повідомляють про потужні вибухи у окремих районах.

Джерело: місцеві Telegram-канали

Що відомо про вибухи на території Бєлгородської області 

Над областю гучно. За попередніми даними, працює ППО...Жителі Грайворонського міського округу повідомляють про гучні звуки. Гучно і у Бєлгородському районі, - повідомляють користувачі мережі та місцеві жителі.

Тим часом місцеві пабліки поширюють інформацію про те, що нібито мешканців Грайворона та Нижнього Вільшанця просять перейти в укриття.

Що відомо про обстріли окупантів по Україні 

Керівник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко зазначив, що протягом ночі 20 листопада обстрілювали Нікопольский район. Через ворожі обстріли постраждала одна людина.

Накрили вогнем з РСЗВ та важкої артилерії чотири громади - Червоногригорівську, Мирівську, Марганецьку та Нікопольську, - зазначив Резніченко.

Резінченко розповів, що найбільше дісталося Нікополю. По житлових кварталах протягом ночі вдарило щонайменше 40 російських снарядів.

Унаслідок ворожих атак постраждав 59-річний чоловік. Йому надали допомогу, лікується вдома.

Окрім цього, були пошкоджені 20 багатоповерхових та приватних будинків, господарські споруди, автівки, гуртожиток профтехучилища, газопроводи та лінії електропередач.

Обстріл також спричинив три пожежі. Зайнялися квартира, машина і гараж. Вогонь рятувальники ліквідували.

У решті громад без постраждалих. Побиті приватні будинки та господарські споруди. У інших районах області ніч була тихою. І на цю хвилину спокійно, - наголосив керівник ОВА.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?