Подоляк спрогнозував майбутнє Росії після поразки у війні
Категорія
Політика
Дата публікації

Подоляк спрогнозував майбутнє Росії після поразки у війні

Михайло Подоляк
Джерело:  24 канал

На переконання радника глави ОПУ Михайла Подоляка, після завершення війни з Україною у Росії почнуться революційні процеси. 

До чого готуватися росіянам

Михайло Подоляк вважає, що вторгненням в Україну російський диктатор Володимир Путін запустив процес автоматичного розпаду країни-агресорки.

Однак, що важливо розуміти, це може відбуватися за різними сценаріями.

За словами представника ОПУ, США зроблять все можливе, щоб Україна перемогла у війні з Росією, однак це не означає, що ми швидко отримаємо усе необхідне чи вже завтра почуємо про доленосне рішення про санкції проти РФ.

Подоляк звертає увагу на те, що країна-агресорка доволі довго була партнером для глобального світу, а зараз міжнародна спільнота хоче позбавити її тих впливів, в які вона сама інвестувала десятиріччями.

Сьогодні Росія вже не партнер, й всі розуміють, що вона вже не зміниться. Вбивця, який масово і демонстративно це робить завтра не стане законослухняним громадянином. Країна-агресор не стане законослухняною у глобальному вимірі після війни в Україні, – попередив радник Єрмака.

Подоляк прогнозує неминучий розпад Росії

За словами представника ОПУ, у Кремлі більше немає з ким говорити, оскільки цю еліту не можна вважати конкурентною.

Насамперед це пов’язано з тим, що вона не проходила через внутрішню конкурентну політичну дискусію.

Західні лідери уже усвідомили, що з країною-агресоркою в такому стані неможливо домовитись про сталі правила, тому вкрай важливо позбуватися впливів Росії остаточно.

Після поразки росіян у війні, в Росії почнуться внутрішні революційні процеси. Це буде певний час, коли країни Глобального Заходу зможуть побудувати іншу систему безпеки, - прогнозує Михайло Подоляк.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?