Погода в Україні незабаром різко зміниться
Категорія
Україна
Дата публікації

Погода в Україні незабаром різко зміниться

Погода в Україні незабаром різко зміниться
Джерело:  online.ua

9 січня синоптики прогнозують в Україні ожеледицю і значний мокрий сніг, який може порушити рух транспорту.

Джерело:  УкргідрометцентрІнтерфакс-Україна

Чого очікувати від погоди в Україні

9 січні в західних, північних, центральних та східних областях на дорогах ожеледиця, вночі в Карпатах, на Рівненщині, Житомирщині, вранці та вдень на Київщині значний мокрий сніг, налипання мокрого снігу. Приріст снігового покриву 4-10 см. I рівень небезпечності. Такі погоді умови можуть призвести до порушення руху транспорту на дорогах та вулицях, - йдеться в повідомленні.

За словами синоптиків, опади можна очікувати найближчими днями по всій Україні.

Так, вказано, що 9 січня в західних та північних областях – мокрий сніг, у Карпатах, Рівненській, Житомирській та Київській областях – значний мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах – ожеледиця. На решті територій – мокрий сніг та дощ, вночі та вранці місцями ожеледь.

Окрім того, наголошується, що температура вночі 1-6° морозу, у східних областях 7-12° морозу; вдень від 2° морозу до 3° тепла, у південній частині 4-9° тепла.

В українській столиці прогнозують мокрий сніг, вранці та вдень значний мокрий сніг, температура вночі 2-4° морозу, вдень близько 0°.

10 січня, місцями невеликий мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці у західній та південній частині місцями туман. Температура вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла, на Закарпатті вдень 0-5° тепла; на півдні країни вночі 0-5° тепла, вдень 3-8°, у Криму до 13°. Вітер переважно північно-східний, 7-12 м/с, вдень у південній частині місцями пориви 15-20 м/с, - йдеться в повідомленні.

Також синоптики звертають увагу на те, що в Києві 10 січня місцями буде незначний мокрий сніг; температура вночі та вдень 0-2° морозу. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно північно-східний, 7-12 м/с.

Читати також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?