Alyona Alyona викликають в поліцію через дрифт на Софійській площі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Alyona Alyona викликають в поліцію через дрифт на Софійській площі

Alyona Alyona викликають в поліцію через дрифт на Софійській площі
Джерело:  online.ua

Українську реп-виконавицю Альону Олегівну Савраненко, відому під сценічним ім’ям Alyona Alyona, викликають на допит у столичний поліцейський відділок.

Джерело: Instagram Alyona Alyona.

Наразі, як виглядає з оприлюдненої співачкою в Instagram повістки, її запрошують для надання пояснень щодо відкритого кримінального провадження у статусі свідка події - дрифту на Софійській площі в Києві.

Ф ото - facebook.com/alyona.alyona.official

Як відомо, слідчий Шевченківського управління поліції в місті Києві зареєстрував у ЄДРР від 10 серпня 2021 року факт скоєння кримінального правопорушення, організованого компанією Red Bull, та приступив до слідчих дій.

Українська реперка, в свою чергу, взяла участь в скандальному дрифті, який відбувався поблизу Софії Київської в рамках рекламної кампанії виробника енергетичних напоїв — української філії австрійської компанії Red Bull GmbH.

Разом із чемпіоном України з дрифтингу Олександром Гринчуком, під час маневрів, вони спричинили до створення небезпечної ситуації з можливим потраплянням під колеса автомобілів звичайних пішоходів та частково зруйнували покриття площі.

Alyona Alyona також прокоментувала вручення повістки і запрошення на допит до поліцейського відділку на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook. Співачка спробувала виправдатися перед френдами за неприємну історію.

“Любиш кататись, то люби і саночки возити!

Файно — коли прибереш за собою

Круто — коли прибереш за іншим.

Ідеально — коли не смітиш!

Дякую RedBull, які відправили техніку прибирати на площу, але тепер діло йде до суду. А ми й досі не почули ніякої публічної інформації від них про те, як це все так «цікаво» склалося і чи був у них офіційний дозвіл, в наявності якого вони мене запевняли.

Ми з моєю командою і підписниками добре справлялися, відмиваючи бруд і несемо відповідальність за свої вчинки. А чи зможуть тепер хейтери відмити той бруд, яким закидували мене останні 2 дні?”, - написала вона.

Скандали за участю Альона Альона

Реперка не вперше потрапляє в скандальні ситуації.

Так, В 2021 році співачка розмістила в соціальних мережах своє власне оголене фото, яке прикрила прапором України. Цей випадок не пройшов непомітно і викликав лавину критики з боку як громадських та політичних діячів, так і звичайних громадян України.

У липні 2021 року співачка відзначилась спільною з російськими виконавцями з “Каста” та Іваном Дорном піснею «Брехун-брехун».

А з 10 серпня Альона Олегівна стає одним з учасників в кримінальній справі, відкритій за фактом скоєння хуліганських дій групою осіб.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?