Показ стрічки про силу духу української малечі "Незламні діти. Я чекаю" пройде у Греції
Категорія
Культура
Дата публікації

Показ стрічки про силу духу української малечі "Незламні діти. Я чекаю" пройде у Греції

Незламні діти. Я чекаю
Джерело:  online.ua

23 листопада у Салоніках, Греція, в рамках програми Brotherhood of Cultures відбудеться показ документального фільму  online.ua “Незламні діти. Я чекаю”, у якому українські діти розкажуть про виклики, з якими стикнулися під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Прем’єра стрічки  “Незламні діти. Я чекаю” у Греції

Консульство України Салоніках повідомляє, що фільм можна буде переглянути 23 листопада о 18:30 у приміщенні Χ.Α.Ν.Θ. Для участі потрібно заповнити форму за посиланням.

Про що стрічка "Незламні діти. Я чекаю"

У фільмі “Незламні діти. Я чекаю” діти розповіли, як вони зустріли 24 лютого, рятувались від війни, виїжджаючи за кордон, чому повернулись і хочуть жити в Україні.

Серед героїв фільму — 12-річна Яна з Нью-Йорка Донецької області, яка з мамою і братом потрапила під російський обстріл на вокзалі в Краматорську 8 квітня 2022 року.

Тоді російська ракета з написом “За дітей” вбила 61 людину та поранила 121. Яна та її мама розповіли про протезування кінцівок в США.

Анна та її брати Матвій і Андрій, розповіли, як їхня мати Ївга стала до лав медичного батальйону “Госпітальєри” після того, як їхній батько загинув на фронті.

6-річна Соломія грає на сопілці та збирає гроші для ЗСУ, чекаючи на свого тата з війни. Дівчинка мріє, щоб вони всією родиною поїхали на море в Бердянськ.

Чого чекають українські діти? Відповідь у всіх одна — перемоги України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?