Покидьок відповість — у Авакова відреагували на побиття дівчини в Харкові
Категорія
Україна
Дата публікації

Покидьок відповість — у Авакова відреагували на побиття дівчини в Харкові

Покидьок відповість — у Авакова відреагували на побиття дівчини в Харкові
Джерело:  online.ua

Член команди глави МВС Арсена Авакова, Антон Геращенко, прокоментував моторошний інцидент у Харкові, де неповнолітній хлопець побив дівчину - 11 червня кривдник напав на неповнолітню подругу та бив її ногами.

Джерело: Фейсбук Антона Геращенка

Як в МВС прокоментували побиття дівчини в Харкові

За словами Антона Геращенка, нелюду лише 16 років. Він, цілком ймовірно, хотів самоствердитися, вдаючись до жорстокого побиття дівчаток.

Заступник Арсена Авакова також зазначив, що нападник вже просив вибачення перед постраждалою дівчиною, але на цьому історія не завершиться.

"16-річна мразь в Харкові вирішила самостверджуватися. Спочатку його зловили однолітки й змусили, стоячи на колінах, вибачатися перед побитими ними дівчатами.А тепер ще доведеться відповісти й перед законом та отримати судимість", – наголосив заступник глави МВС.

Антона Геращенка обурила не тільки жорстокість підлітка, але й байдужість однолітків дівчини, які спокійно спостерігали за тим, як її б'ють.

За словами представник МВС, слідчі поліції, прокурор і суд розслідуватимуть справу. Цікаво, що у коментарі журналістам правоохоронці раніше повідомили, що постраждала з батьками не писали заяву на кривдника.

Трохи пізніше мати постраждалої опублікувала відео вибачення нелюда перед своєю жертвою. Стоячи на колінах, він неохоче просить вибачення у постраждалої та інших дівчат.

Читайте також:

  • Глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков нагадав українцям та міжнародній спільноті, що Україна є мирною країною, однак у разі нової агресії Російської Федерації військові та цивільні патріотичні сили будуть рішуче захищати свої сім’ї та свою землю.

  • Глава МВС Арсен Аваков хоче боротися з Путіним за допомогою російської мови: подробиці читайте в нашому матеріалі.

  • У Арсена Авакова озвучили попередження усім власникам зброї: про що йдеться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?