Помер народний артист України Віталій Білоножко
Категорія
Україна
Дата публікації

Помер народний артист України Віталій Білоножко

Білоножко
Джерело:  online.ua

На 71 році життя помер естрадний співак і народний артист України Віталій Білоножко. Про причину смерті артиста наразі не повідомляли.

Пішов із життя співак Віталій Білоножко

Про це стало відомо 9-го січня, з повідомлення на сторінці Facebook Буринської міської ради, що на Сумщині.

Сьогодні пішов у засвіти наш земляк, неперевершений співець Мелодії двох сердець – Віталій Васильович Білоножко, - зазначається в дописі від імені міського голови, виконавчого комітету Буринської міськради та всієї громади.

Як стало відомо журналістці Олесі Бацман, народного артиста не стало в ніч на 9-те січня. Білоножко помер в одній із київських лікарень.

Творчість Віталія Білоножко

Разом зі своєю дружиною народною артисткою Світланою Білоножко співак був засновником і організатором періодичного Міжнародного фестивалю родинної творчості «Мелодія двох сердець».

У грудні 1995 року Віталію Білоножку присвоїли звання народного артиста України. Він є лауреатом багатьох всеукраїнських та міжнародних пісенних фестивалів і конкурсів, багаторазовим дипломантом музичної премії «Шлягер року».

За високу професійну майстерність та вагомий внесок у розвиток і популяризацію української пісні артиста нагородили Міжнародним орденом Миколи Чудотворця у 1998 році. Білоножко був кавалером орденів Ярослава Мудрого V ступеня (2003), «За заслуги» III ступеня (2008) та «За заслуги» II ступеня (2013).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?