Помер відомий блогер і волонтер Святослав "Горький Лук"
Категорія
Україна
Дата публікації

Помер відомий блогер і волонтер Святослав "Горький Лук"

Помер відомий блогер і волонтер Святослав "Горький Лук"
Джерело:  online.ua

Помер популярний блогер і волонтер Святослав Стьопкін, більш відомий під псевдонімом Горький Лук (Gorky Look). За попередньою інформацією, у нього відмовили нирки після перенесеного у важкій формі коронавіруса.

Джерело: повідомлення друзів блогера в Facebook

Друзі та соратники блогера не можуть повірити у раптову смерть Святослава. Вони згадують його як талановитого та принципового автора, що рубає з плеча, який був найдобрішою людиною.

"Учора українська література і добровольчих-волонтерський рух втратив одного з найяскравіших діячів. Хронічні хвороби, пережиті стреси, дуже важко перенесений коронавірус і ПТСР зробили свою справу", - прокоментував смерть блогера в Facebook фотограф і заступник голови "Карась Галереї" Олександр Заклецький.

Чим відомий Святослав "Горький Лук"

  • Святослав "Горький Лук" народився в Києві, за освітою він філолог.

  • Він мав досвід роботи в багатьох сферах, починаючи від шкільного вчителя і закінчуючи військовим медиком.

  • Як письменник "Горький Лук" прославився в 2014 році - він запустив сатиристичний блог на політичну тематику, в якому висміював "русскій мир".

"Він писав блискучі тексти, що читалися на одному диханні. Він заглядав в саму безодню "русского мира" і аналізував всі явища цього агресивного хворого створення, безжально препаруючи його своїм словом, як гострим скальпелем", - згадують роботи Носова його друзі.

  • У 2015 році вийшла книга "Ноука від Горького Лука. Збірник лекцій з кацаповедення", яку створили з постів блогера в Живому журналі. Перший тираж цієї книги розкупили миттєво, ще до надходження у продаж.

  • Зараз готується до друку ще одна книга блогера, написана за результатами його досліджень для громадських організацій, що займаються торгівлею людьми.

Редакція ONLINE.UA висловлює співчуття рідним і близьким Святослава.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?