Посольства України в Румунії та Данії теж отримали підозрілі пакунки
Категорія
Політика
Дата публікації

Посольства України в Румунії та Данії теж отримали підозрілі пакунки

Посольства України в Румунії та Данії теж отримали підозрілі пакунки
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба повідомив про нові підозрілі пакунки, які отримали посольства України в Данії та Румунії.

Джерело: брифінг міністра закордонних справ Дмитра Кулеби

Ще два посольства України отримали підозрілі листи

Маємо нові випадки надсилання до наших посольств небезпечних пакунків: сьогодні додалися наші посольства в Румунії та посольство України в Данії. Усіх, хто продовжує надсилати ці пакунки та тероризувати наші посольства, прошу розслабитися і не витрачати свій час та гроші на поштові марки. Нічого ви цим не досягнете, - сказав Кулеба.

Нагадаємо, що 30 листопада в посольстві України в Іспанії вибухнув конверт, який надіслали до посольства. Легкі поранення отримав співробітник установи.

Листи з вибухівками також отримали військова компанія і Іспанії, яка виробляє зброю для України, канцелярія прем’єра Іспанії, Мінооборони країни, авіабаза Торрехон-де-Ардос, звідки відправляють зброю в Україну і посольство США в Іспанії.

2 грудня стало відомо, що посольствам України в Угорщині, Нідерландах, Польщі, Хорватії, Італії та консульствам в Неаполі, Брно і Кракові надійшли закривавлені пакунки з очима тварин.

В Іспанії перехопили ще три пакунки з очима тварин, які були адресовані українським дипломатичним установам.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?