Потенційні спроби росіян захопити Київ приречені — КМВА
Категорія
Україна
Дата публікації

Потенційні спроби росіян захопити Київ приречені — КМВА

Потенційні спроби росіян захопити Київ приречені — КМВА
Джерело:  online.ua

За словами керівництва Київської міської військової адміністрації, навіть гіпотетичні спроби армії Російської Федерації захопити столицю приречені. Окрім того, пресслужба КМВА опублікувала фото облаштування в українській столиці фортифікаційних укріплень.

Джерело: Телеграм-канал  КМВА

КМВА відкидає ймовірність захоплення Києва росіянами

Київська міська військова адміністрація звертає увагу на те, що, згідно з даними командування Сухопутних військ ЗСУ, станом на сьогодні не фіксуються достатні військові угруповання ворога для нападу з північного напрямку.

Фото — telegram.org

Водночас військові разом із цивільними інженерами та будівельниками проводять роботи з нарощування оборонних спроможностей міста, обладнуються потужні фортифікаційні укріплення, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що на взводних та ротних опорних пунктах наші воїни активно облаштовують місця для укриття та проживання особового складу.

Ба більше, уже встановлюються довготривалі вогневі споруди для ведення оборонного бою.

Фото — telegram.org

Робота триває. Будь-які, навіть гіпотетичні спроби противника захопити столицю – приречені! - наголошує керівництво КМВА.

Чи відбудеться новий наступ росіян на Київ

За словами командувача Об’єднаних сил ЗСУ генерала-лейтенанта Сергія Наєва, очільник Кремля Володимир Путін ніколи не відмовиться від своїх планів захопити всю Україну.

Враховуючи це, потрібно розуміти, що нікуди не зникла загроза повторного наступу окупантів на Київ.

Окрім того, наголошується, що українська столиця завжди буде залишатися для російського диктатора однією з головних цілей у цій війні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?