Повітряні сили назвали результати нічної роботи ППО
Категорія
Україна
Дата публікації

Повітряні сили назвали результати нічної роботи ППО

Повітряні Сили ЗСУ
ППО

У ніч з 22 на 23 грудня російські війська атакували Україну 9 ударними дронами. Сили ППО знищили всі повітряні цілі.

Атака дронів 22 грудня

Повітряні сили повідомляють, що з 18.00 вечора 22 грудня до опівночі 23 грудня російські окупанти атакували ударними БпЛА типу «Shahed» із районів Балаклави в Криму та Приморсько-Ахтарська в РФ.

Усі дев’ять «шахедів» знищено силами та засобами Повітряних Сил та Сил оборони України у межах Одеської та Хмельницької областей.

Наслідки атаки дронів

Начальник Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що в Одеському районі під час бойової роботи сил протиповітряної оборони, вибуховою хвилею пошкоджено скління одного з навчальних закладів.

Загиблих та постраждалих немає.

Нагадаєм, що за даними Повітряних сил ЗСУ, з 24 лютого 2022 року російські окупанти запустили по Україні близько 7400 ракет різних типів, а з вересня 2022 року - 3700 ударних дронів Shahed.

Речник Повітряних сил Юрій Ігнат в ефірі телемарафону уточнив, що йдеться про ракети всіх типів. Водночас Сили оборони знищили близько 1600 ракет та 2900 безпілотників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?