Працівники Tesla надсилали один одному відео з камер своїх клієнтів — Reuters
Категорія
Технології
Дата публікації

Працівники Tesla надсилали один одному відео з камер своїх клієнтів — Reuters

Працівники Tesla надсилали один одному відео з камер своїх клієнтів — Reuters
Джерело:  online.ua

За свідченнями колишніх співробітників Tesla Inc, повідомляється, що вони мали доступ до конфіденційних записів з камер власників автомобілів та ділились ними у групових чатах, здебільшого для обговорення робочих ситуацій, проте іноді навіть робили меми з отриманих знімків. Однією з жертв став навіть сам Ілон Маск.

Джерело: Reuters

Працівники Tesla поширювали приватні матеріали з камер клієнтів

У спеціальному звіті від Reuters, для якого видання зв’язалося з понад 300 колишніми співробітниками Tesla, які працювали в компанії протягом останніх дев’яти років і брали участь у розробці системи автономного водіння. Усі вони говорили на умовах анонімності.

Попри те, що Tesla Inc запевняє своїх мільйонів власників електромобілів, що їх конфіденційність “є і завжди буде для нас надзвичайно важливою”, повідомляється, що працівники Tesla ділилися конфіденційними зображеннями, зробленими автомобілями клієнтів.

У своєму Повідомленні про конфіденційність клієнта Tesla пояснює, що доступ до камери клієнта буде наданий, якщо він погоджується надати дані після повідомлення “ваш автомобіль може збирати дані та надавати їх Tesla для аналізу. Цей аналіз допомагає Tesla покращувати свої продукти, функції та швидше діагностувати проблеми”.

Деякі із записів застали клієнтів Tesla в незручних ситуаціях. Один колишній співробітник описав відео, на якому чоловік повністю оголений підходить до автомобіля.

Співробітники отримали відео автомобіля Ілона Маска

Близько трьох років тому деякі співробітники випадково натрапили та поділилися відео унікального підводного автомобіля, припаркованого в гаражі на прізвисько “Мокра Неллі”, який був показаний у фільмі про Джеймса Бонда.

Власником транспортного засобу виявився виконавчий директор Tesla Ілон Маск.

Він придбав автомобіль приблизно за 968 000 дол на аукціоні в 2013 році.

Невідомо, чи знав Маск про відео, чи воно було поширене.

На запит про коментар він не відповів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?