"Брудні невдахи" — прем’єр Грузії накинувся із брехливими звинуваченнями на українських політиків
Категорія
Політика
Дата публікації

"Брудні невдахи" — прем’єр Грузії накинувся із брехливими звинуваченнями на українських політиків

"Брудні невдахи" — прем’єр Грузії накинувся із брехливими звинуваченнями на українських політиків
Джерело:  online.ua

Прем’єр Грузії Іраклі Гарібашвілі цинічно закликав Володимира Зеленського та інших українських політиків, які публічно підтримали протестувальників у Грузії, утриматися від втручання у внутрішні справи його країни.

Джерело: Imedi

Прем’єр Грузії накинувся із критикою на Зеленського

Грузинський прем’єр безсоромно звинуватив українських політиків у втручанні у внутрішні справи Грузії.

В Україні складна ситуація. Очікується ескалація. За нашою інформацією, Україна готує контратаки, ймовірно, будуть дуже важкі бої в Донецькій області в цілому, а після падіння Бахмута ситуація, ймовірно, стане ще складнішою - стверджує Гарібашвілі.

В ефірі каналу Іраклі Гарібашвілі розкритикував Зеленського за те, що він підтримав учасників протестів проти закону про "іноагентів".

Коли людина, яка воює, виходить і відповідає на деструктивну акцію, яку проводять кілька тисяч людей тут, у Грузії, це прямий доказ того, що ця людина залучена, мотивована, щоб тут щось сталося. Вийшов Кличко, вийшов Фейгін, вийшли якісь невідомі люди, українські політики, Арахамія і якісь брудні невдахи, які кажуть, що потрібні зміни, переворот, що є прямим втручанням [в політику країни] - заявив прем’єр Грузії.

Він також з апломбом додав, що в України достатньо своїх проблем і українські політики, мовляв, повинні дбати про себе та свою країну, а Грузія дбатиме про себе.

Він зазначив, що бажає Україні миру й об’єднання країни.

Зеленський публічно підтримав протестувальників у Грузії

У традиційному вечірньому зверненні 8 березня Володимир Зеленський підтримав протестувальників у Грузії та подякував їм за повагу до України.

Від українського народу він побажав "нашій дружній Грузії" демократичного та європейського успіху.

Ще одне, про що варто сказати сьогодні. Я хочу подякувати всім, хто цими днями на площах і вулицях Грузії тримав українські прапори. Хочу подякувати за наш національний гімн, який лунав у Тбілісі. Це повага до України, і я хочу висловити щиру повагу до Грузії, – наголосив глав держави.

Також Зеленський висловив упевненість, що Україна, Грузія та Молдова будуть членами Євросоюзу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?