Прем'єрка Фінляндії Санна Марін розлучається з чоловіком
Категорія
Світ
Дата публікації

Прем'єрка Фінляндії Санна Марін розлучається з чоловіком

Прем'єрка Фінляндії Санна Марін розлучається з чоловіком
Джерело:  online.ua

Прем'єрка Фінляндії Санна Марін і її чоловік Маркус Райкконен розлучаються після майже двадцяти років стосунків.

Джерело: Санна Марін

Санна Марін і Маркус Райкконен розлучаються

Ми разом подали на розлучення. Ми вдячні за 19 років спільного життя та за нашу улюблену доньку, — написала Марін в Instagram.

Вона запевнила, що вони з колишнім чоловіком залишаються найкращими друзями та люблячими батьками.

Санна Марін та Маркус Ряйккенен познайомилися, коли їм було по 18 років, а одружилися у серпні 2020 року. На весіллі були присутні 40 гостей - їхні друзі та родичі. У пари є дочка Емма, якій зараз 5 років.

Уряд Марін пішов у відставку в квітні через обрання нового парламенту Фінляндії та виконуватиме функції тимчасового кабінету міністрів до моменту затвердження його нового складу.

Фото: скриншот

Чому Санна Марін подала у відставку

Президент Фінляндії Саулі Ніїністе 6 квітня схвалив прохання уряду Санни Марін про відставку.

Уряд, очолюваний прем’єр-міністром Санною Марін, продовжуватиме роботу до формування нового кабінету. Партія Національної коаліції під керівництвом Петтері Орпо, яка перемогла на виборах, розпочне відповідні консультації наступного тижня.

Раніше Санна Марін заявила, що вона увійде до лав звичайних депутатів після того, як цього року залишить посаду голови Соціал-демократичної партії.

2 квітня на парламентських виборах у Фінляндії перемогла опозиційна Національна коаліційна партія, яка набирала 20,7% голосів. Соціал-демократи Марін отримали 19,9% підтримки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?