Презентація Apple 2022: де побачити нові iPhone 14 і коли дивитися трансляцію заходу
Категорія
Технології
Дата публікації

Презентація Apple 2022: де побачити нові iPhone 14 і коли дивитися трансляцію заходу

Презентація Apple 2022: де побачити нові iPhone 14  і коли дивитися трансляцію заходу
Джерело:  online.ua

Apple вже традиційно проведе презентацію нових гаджетів восени, а саме 7 вересня. Очікується, що компанія презентує новий iPhone 14, Apple Watch, нові AirPods Pro, iPad Pro.

Джерело: CNN

Де дивитися трансляцію Apple

Презентація відбудеться 7 вересня о 20:00 за Києвом в театрі імені Стіва Джобса (Steve Jobs Theater) в кампусі Apple Park.

Вона транслюватиметься на сайті компанії, на  YouTube, а власники Apple TV зможуть переглянути подію на пристроях чи у додатку.

Серед продуктів, які шанувальники очікують побачити на Apple Event 2022 7 вересня, – низка нових моделей iPhone і Apple Watch наступного покоління.

Чи покажуть на презентації iPhone 14

Каліфорнійська компанія завжди використовувала свою вересневу подію як платформу для запуску своїх iPhone з 2012 року. Ось чому аналітики сходяться на думці, що компанія представить Apple iPhone 14 7 вересня.

Крім iPhone і нового Apple Watch, компанія також може випустити нові AirPods Pro, iPad Pro з M2 і довгоочікувану гарнітуру змішаної реальності.

Повідомляється, що деяким великим роздрібним торговцям було сказано підготуватися до великого запуску iPhone 16 вересня, приблизно через тиждень після події Apple 2022.

Apple iPhone 14 може отримати повністю оновлену камеру. У моделі Pro Max може бути 48-мегапіксельний датчик для ширококутної зйомки з двома 12-мегапіксельними камерами для ультраширокої зйомки.

Що стосується ціни, то очікується, що початкова ціна моделей Pro може складати близько 899 доларів США, а звичайних моделей – 799 доларів США. Очікується, що передзамовлення на новий iPhone розпочнуться 9 вересня.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?