Президент Чехії написав побажання росіянам на техніці ЗСУ — фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Президент Чехії написав побажання росіянам на техніці ЗСУ — фото

Президент Чехії написав побажання росіянам на техніці ЗСУ — фото
Джерело:  online.ua

Президент Чехії Петр Павел відвідав Дніпропетровську область та написав на українській військовій техніці послання росіянам.

Джерело: Сергій Лисак

Президент Чехії побажав росіянам йти додому

Голова Дніпропетровської ОВА опублікував фото візиту президента Чехії.

Відповідаю на найпоширеніше запитання після візиту президента Чехії на Дніпропетровщину минулими вихідними. Що написав Петр Павел на бойовій техніці наших хлопців? «… росіяни, ідіть додому, доки не пізно..!», - повідомив Лисак.

Фото - t.me/dnipropetrovskaODA

Він додав, що під час візиту чеського президента, українська сторона подарувала йому унікальну каску.

Фото - t.me/dnipropetrovskaODA

У своєму Твіттері Павел написав, що знає відчуття відправки на фронт. Нагадаємо, що він є генералом НАТО у відставці.

Я знаю це відчуття. Ваш підрозділ прямує на фронт, ви хочете йти з ними, ви хочете подавати приклад. Як командир, я завжди підтримував своїх бійців. Сьогодні це вже не моя роль. Я прийшов, щоб надати їм відваги. Ми з вами. Ти помстишся за полеглих, повернеш собі свободу. Росія, додому!

Візит Петра Павела до України

Нагадаємо, що 29 квітня чеська делегація на чолі з президентом країни відвідала Дніпропетровщину.

Чехія та Україна підписали меморандум про виготовлення сучасного медичного автобуса, у якому можна одночасно надавати допомогу 12 пораненим.

Сьогодні я вирушив далі на схід, щоб показати, що Чехія серйозно ставиться до шефства над Дніпропетровською областю. Я запевнив губернатора Сергія Лисака, що вони не самотні в тому, що стосується реконструкції, - написав про візит Павел.

Він зазначив, що гуманітарна допомога та допомога з метою розвитку є одним з основних напрямків діяльності Чеської Республіки у Дніпрі.

Також Павел розповів, що Прага відкриє консульство у Дніпрі для посилення можливостей реконструкції регіону, оскільки він закріплений за Чехією.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?