Президент Чехії подарував Зеленському легендарний пістолет CZ 75
Категорія
Україна
Дата публікації

Президент Чехії подарував Зеленському легендарний пістолет CZ 75

Президент Чехії подарував Зеленському легендарний пістолет CZ 75
Джерело:  online.ua

Під час свого візиту до Києва президент Чехії Петр Павел подарував президенту України Володимиру Зеленському легендарний чеський пістолет CZ 75.

Джерело: президент Чехії Петр Павел

Зеленський отримав знак Ордена Білого Лева

Петр Павел на знак поваги до героїзму українців подарував Володимиру Зеленському легендарний CZ 75, серійний номер 22.

У лютому 2022 року РФ сильно вдарила по стійкості українців. Від самого початку їм допомагає в бою і чеська зброя. На знак поваги до їх героїзму я подарував Володимиру Зеленському легендарний CZ 75, серійний номер 22. Знак Ордена Білого Лева закарбовує мужність, з якою він стоїть на чолі свого народу, — написав Павел.

Візит Петра Павела до України

Нагадаємо, що 29 квітня чеська делегація на чолі з президентом країни відвідала Дніпропетровщину.

Чехія та Україна підписали меморандум про виготовлення сучасного медичного автобуса, у якому можна одночасно надавати допомогу 12 пораненим.

Сьогодні я вирушив далі на схід, щоб показати, що Чехія серйозно ставиться до шефства над Дніпропетровською областю. Я запевнив губернатора Сергія Лисака, що вони не самотні в тому, що стосується реконструкції, — написав про візит Павел.

Він зазначив, що гуманітарна допомога та допомога з метою розвитку є одним з основних напрямків діяльності Чеської Республіки у Дніпрі.

Також Павел розповів, що Прага відкриє консульство у Дніпрі для посилення можливостей реконструкції регіону, оскільки він закріплений за Чехією.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?