Пригожин організовує "центри підготовки ополченців" у прикордонних областях РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Пригожин організовує "центри підготовки ополченців" у прикордонних областях РФ

Пригожин організовує "центри підготовки ополченців" у прикордонних областях РФ
Джерело:  online.ua

Засновник ПВК "Вагнера" Євген Пригожин профінансує організацію Центрів "підготовки та управління народним ополченням" у Курській і Бєлгородській областях РФ.

Джерело: росЗМІ з посиланням на пресслужбу Пригожина

Пригожин організовує Центри "підготовки та управління народним ополченням"

За словами Пригожина, "ополчення" має складатися з жителів цих областей, а залучати до забезпечення формувань потрібно місцевий бізнес.

Якщо ти власник невеликого заводу, на якому працює 100 осіб, і з них 50 - статевозрілі самці, то 25% повинні нести службу в окопах, а 75% продовжувати свою трудову діяльність. І так по колу - один тиждень в окопах, три вдома і на виробництві, - сказав він.

"Центри підготовки ополченців", за словами Пригожина, будуть повністю фінансуватися ним особисто.

На мій погляд, ополчення повинно складатися з першої лінії, яка повністю лежить на жителях даної області. Для того, щоб забезпечити матеріальну складову ополчення, я вважаю, нам не потрібно звертатися до держорганів, а покласти відповідальність на регіональний бізнес. Місцевий житель, як ніхто інший, знає свої території, здатний боротися з ДРГ і взяти на себе перший удар у разі потреби, - сказав Пригожин.

Також він пропонує як заохочення "за громадянську позицію" нагороджувати високими державними нагородами підприємства, які надаватимуть добровольців.

За словами Пригожина, "в окопах усі мають стояти зі зброєю, але її носіння має бути заборонене в населених пунктах і поза лінією оборони".

Нагадаємо, що нещодавно в Санкт-Петербурзі відкрили "ПВК Вагнер-центр", пов'язаний зі структурами російського бізнесмена Євгена Пригожина, також відомого як "кухар Путіна".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?