Принц Чарльз показав сімейні фото з молодим принцом Філіпом
Категорія
Світ
Дата публікації

Принц Чарльз показав сімейні фото з молодим принцом Філіпом

Принц Чарльз показав сімейні фото з молодим принцом Філіпом
Джерело:  online.ua

Вже через кілька днів відбудуться похорони чоловіка британської королеви Єлизавети II - принца Філіпа. Про нього сумує весь світ і близькі люди, які в останні дні масово діляться своїми спогадами про герцога Единбурзького. 72-річний син принца Філіпа принц Чарльз вирішив нагадати, що його батько був особливою людиною - його життя і роботу він показав у зворушливому відео з сімейних фотографій.

Джерело: Інстаграм Clarence House

"Мій батько за останні 70 років надав саме віддане служіння королеві, моєї сім'ї і країні, а також і всій Співдружності ... Мій дорогий тато був дуже особливою людиною", - підписав відеоролик принц Чарльз.

Він згадав, що протягом свого життя герцог Единбурзький був пов'язаний з 992 організаціями - в більшості з них він був президентом чи керівником та почесним членом. Ці організації займалися розвитком науки, спорту, освіти і захистом навколишнього середовища.

На фото, які Чарльз згрупував в одне відео, він показав молодого батька під час виконання службових обов'язків, і в більш невимушеній обстановці зі своїми дітьми. У добірці фотографій є знімки молодої королеви Єлизавети II і принца Філіпа, а також маленькі принц Чарльц і принцеса Анна.

Останні дні життя і смерть принца Філіпа

Чоловік королеви Великої Британії принц Філіп помер вранці 9 квітня в Віндзорському замку. Він не дожив два місяці до свого 100-річчя. Герцог Единбурзький помер через два тижні після повернення з лікарні, де йому була проведена операція на серці.

Через проблеми зі здоров'ям принц Філіп ще в 2017 році відмовився від королівських обов'язків. З тих пір його рідко бачили на публіці, але він до останніх днів свого життя намагався сам себе обслуговувати і провести час з дружиною, з якою прожив у шлюбі 73 роки.

У Букінгемському палаці зізналися, що принц Філіп дуже сильно не хотів померти в лікарні. Коли після операції він повернувся в Віндзор, то заявив, що більше ні за що не повернеться в лікарню.

Похорон принца Філіпа

Принца Філіпа поховають згідно з його ж планом. Він побажав, щоб церемонія пройшла без будь-яких державних формальностей і публічної церемонії прощання на території Віндзорського замку. Відспівувати його будуть в каплиці Святого Георгія куди не буде доступу публіці.

Дата похорону принца Філіпа поки невідома, але в Британії вже почалася до них підготовка.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?