У мережі опублікували листи принца Філіпа до принцеси Діани
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У мережі опублікували листи принца Філіпа до принцеси Діани

У мережі опублікували листи принца Філіпа до принцеси Діани
Джерело:  online.ua

9 квітня пішов з життя чоловік королеви Єлизавети ІІ — принц Філіп. Лише після його смерті громадськість дізналася, з якою любов'ю він ставився до своєї невістки принеси Діани. У мережі опублікували фрагменти їхнього листування.

Джерело: The Sun

Що відомо про відносини принца Філіпа та Діани

За словами інсайдерів, принц Філіп робив усе можливе, щоб принцеса Діана відчувала себе прийнятою в королівській родині.

Окрім того, наголошується, що саме він доклав особливих зусиль до їхнього одруження 1981 року та покладав великі надії на цей шлюб.

Коли в 1992 ці союз принца Чарльза з Діаною Спенсер опинився на межі краху, герцог Единбурзький під час листування з невісткою, намагався відговорити її від розлучення.

Як стверджує колишній королівський придворний Пол Беррелл, принц Філіп "більше намагався врятувати шлюб Чарльза з Діаною, ніж його син".

Не можна також не згадати про те, що до самої смерті принцеса Діана ніжно називала тестя татом, а королеву Єлизавету ІІ – мамою.

Ба більше, жінка доволі часто обговорювала сімейні проблеми саме з принцом Філіпом. "З любов'ю, па", – саме так закінчувалися листи Діани до її свекра.

Фрагменти листування принца Філіпа з принцесою Діаною

  • "Ми не схвалюємо, щоб хто-небудь з вас мав коханців. Чарльз, як для людини в його становищі, нерозумно ризикував всім з Камілою. Я не можу уявити, щоб хтось у здоровому глузді пішов від тебе до Камілли. Така перспектива навіть не приходила нам у голову", – озвучував свою думку принц Філіп щодо роману сина з Каміллою.

  • "Чи можете ви чесно заглянути у своє серце і сказати, що стосунки Чарльза з Камілою не мали нічого спільного з вашою поведінкою щодо нього у вашому шлюбі?" – цікавився герцог Единбурзький у ще одному листі до Діани.

  • "Мене особливо зворушив ваш останній лист, який довів мені, що ви насправді турбуєтесь", – відповідала принцеса Діана свекру.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?