Продовження "Зоряних воєн". З’явився перший трейлер “Книги Боби Фетта”
Категорія
Культура
Дата публікації

Продовження "Зоряних воєн". З’явився перший трейлер “Книги Боби Фетта”

Продовження "Зоряних воєн". З’явився перший трейлер “Книги Боби Фетта”
Джерело:  online.ua

Disney+ оприлюднив перший трейлер "Книги Боби Фетта". Серіал є частиною франшизи "Зоряних війн", це спін-оф серії "Мандалор". У новій стрічці мисливець за головами Боба заявляє про свої права на нову територію.

Джерело: YouTube-канал Star Wars

Трейлер уже з'явився у соцмережах стрімінгового сервісу. Саме шоу від Disney+ з'явиться, як прогнозують, 29 грудня. Воно присвячене історії мисливця за головами Боби Фетта і найманки Феннеки Шанд, які прибудуть на Татуїн і заявлять про права на територію, якою раніше керував Джабба Гатт. Вигаданий персонаж Гатт - величезний слизнякоподібний інопланетянин. Його зовнішній вигляд був описаний кінокритиком Роджером Ебертом як «Діккенсіанський», щось середнє між жабою і Чеширським котом.

Епізоди знімають режисери "Мандалорца" - Джон Фавро, Роберт Родрігес, Дейв Філоні та Брайс Даллас Ховард. Темуера Моррісон повернеться до ролі Боби, а Мінґ-На Вень до ролі Феннек.

Композитором серії став Людвіг Геранссон, який є творцем суандтреку "Мандалорца". Виконавчими продюсерами шоу виступають Джон Фавро, Дейв Філоні, Роберт Родрігес, Кетлін Кеннеді та Колін Вілсон. До речі, сюжети “Мандалорця” та “Книги Боби Фетта”, як стверджують критики, взаємопов'язані між собою, але деталей режисерський та продюсерський склад поки що не розголошує.

Передісторія створення "Книг Боби Фетта"

Варто зазначити, що до листопада минулого року вважалося, що виробництво наступного сезону «Мандалорца», або спін-офу, цілком присвяченого Бобі Фетту, мало розпочатися пізніше того ж місяця або на початку грудня.

Спін-офф не був анонсований президентом Lucasfilm Кетлін Кеннеді на заході Disney до Дня інвестора 10 грудня, у той час як спін-офи «Мандалорца», «Асока» та «Рейнджери Нової Республіки» були анонсовані.

Кеннеді сказала, що ці серіали існують у рамках тимчасової лінії «Мандалорца», і що вони були сплановані, щоб завершитись «кульмінаційною сюжетною подією». Кеннеді оголосила, що прем'єра «наступного розділу» історії «Мандалорця» відбудеться у грудні 2021 року.

Читайте також:

  • Netflix офіційно локалізували на території України.

  • Netflix випустив трейлер нового сезону серіалу "Дивні дива".

  • Netflix зняв серіал про жахливі вбивства під Копенгагеном — трейлер вразив мережу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?