Проєкт "warнякання". Антон Слєпаков та Андрій Соколов випустили альбом — де послухати
Категорія
Культура
Дата публікації

Проєкт "warнякання". Антон Слєпаков та Андрій Соколов випустили альбом — де послухати

warнякання
Джерело:  Слух

Альбом «warнякання» — спільний проєкт музикантів Антона Слєпакова та Андрія Соколова (walakos). Він містить 23 композиції, які створювалися як реакція на повномасштабне вторгнення Росії в Україну.

Де послухати альбом warнякання

Тексти Антона Слєпакова, які лягли на електронний акомпанемент Андрія Соколова, є реакцією на російське вторгнення.

Альбом можна послухати на різних стримінгових платформах за посиланням.

Всі 23 треки були записані та перезведені у Дніпрі, де музиканти вперше зустрілись і почали разом працювати.

Незважаючи на зашкалюючу концентрацію тексту в кожному треці, в цілому “warнякання” — це особливий вид німоти. Бо жодне слово не в змозі описати наш стан та відчуття у лютому 2022 року. Фіксувати все, бо потім буде доволі важко відтворити саме ті відчуття і весь перебіг подій. Бо за ці півтора роки ми прожили декілька життів, — розповідає Антон Слєпаков.

Він додає, що кожен трек «warнякання» — маленька документальна «короткометражка».

Андрій Соколов каже, що «warнякання» мало стати суто документальним і терапевтичним проєктом:

Невизначеність перших тижнів широкомасштабного вторгнення спонукала шукати точки опори… і ми віднайшли їх у тому, що робили і робимо найкраще. У вже знайомому нам мобільному форматі продакшну ми фіксували емоції, стани, ситуації, стан суспільства, біль та надію у невеличких треках.

Нагадаємо, що проєкт warнякання утворився березні 2022 року. Кожен трек стосується певних аспектів війни: звикання до сирен, розстріл цивільних російськими військовими, Ірпінь, ПТСР, тощо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?