Промоутер Арум пояснив неспроможність Джошуа побити Усика
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер Арум пояснив неспроможність Джошуа побити Усика

Промоутер Арум пояснив неспроможність Джошуа побити Усика
Джерело:  online.ua

Відомий боксерський промоутер Боб Арум, який співпрацює з Тайсоном Ф’юрі, стверджує, що британець Ентоні Джошуа не може в цілому подолати українця Олександра Усика на ринзі.

Джерело: Boxingnews 24

За його словами, відповідними результатами завершиться майбутній реванш між бійцями. Перш за все бізнесмен вказав на обрання Джошуа поганої тактики для наступних боїв, тож йому не варто було брати опцію реваншу.

Арум вважає, що єдиним переможним варіантом бою для Джошуа може бути лише тотальний тиск на Усика - із заганянням опонента в кут з подальшим тиском завдяки більшій вазі. Утім, навіть у таких умовах Усик може викрутитися й завдати потужний удар.

“Це нерозумно з його боку, адже Джошуа нізащо не поб'є Усика у наступному бою, яку б нову стратегію він не застосував. Усик занадто талановитий, а у Джошуа кришталеве підборіддя”, - наголосив промоутер.

Водночас із цим він звернув увагу на те, що події інакше розвивалися б у разі двобою Усика з Ф’юрі. Останній краще тримає удар у порівнянні з Джошуа.

Такому бою, яким міг би стати об’єднувальним, за звання абсолютного чемпіона, заважає реванш українського боксера з британським колишнім чемпіоном.

Реванш Усика та Джошуа

Вже на початку наступного року очікується бій-реванш, який передбачено контрактом. Сам Джошуа нещодавно висловився про бій і уточнив, що вже ознайомився із записом.

Утім, його дата залишається все ще не визначеною, а промоутери Ф’юрі вже виступили з ідеєю про абсолютний бій. На час проведення якого Джошуа зробить паузу чи проведе інший бій.

“Мені згадуються деякі випадки, коли боксери не давали реванш, незважаючи на те, що він був прописаний в контракті. Я про Ф’юрі — Володимир Кличко. Ми до такого відношення не маємо, ми будемо відстоювати цю лінію. Але якщо мова піде, вона вже йде, йдуть ці розмови. Для цього необхідно, щоб Джошуа сказав: “Так, ідіть боксуйте за абсолюта, а потім він буде битися зі мною”, — уточнив Олександр Красюк, промоутер Усика.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?