Промоутер Ф'юрі прогнозує нокаут Джошуа у реванші з Усиком
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер Ф'юрі прогнозує нокаут Джошуа у реванші з Усиком

Промоутер Ф'юрі прогнозує нокаут Джошуа у реванші з Усиком
Джерело:  online.ua

Британський боксер Ентоні Джошуа може отримати нокаут під час наступного зіткнення з українцем Олександром Усиком на ринзі, вважає промоутер Френк Воррен, який співпрацює з Тайсоном Ф’юрі.

Джерело: Sky Sports

На думку бізнесмена й боксерського менеджера, Джошуа припустився помилки, коли погодився на миттєвий матч-реванш проти українського боксера, який забрав у нього всі чемпіонські пояси. Британець буквально не матиме шансів у другому бою.

Промоутер уточнив, що Джошуа обрав неправильний та неефективний шлях до побудови майбутніх двобоїв. Перш за все варто було б вийти на ринг проти іншого суперника, аби знову налаштуватися на перемогу - лише за такої умови необхідно було активувати опцію реваншу.

“Це його вибір. Дали б йому проміжний бій, дали б повернутися на переможний шлях. Йому не можна відразу битися з Усиком. Його ледь не нокаутували в першому бою, а зараз він точно отримає нокаут. Як він може виграти в реванші? Я не бачу шляху для нього”, - пояснив Воррен.

Рішення ЕйДжея про миттєвий реванш зробило фактично неможливим абсолютний бій Усика й Ф’юрі - останній напередодні захистив пояси від зазіхань американця Деонтея Вайлдера.

Бій Усик - Джошуа

Вже на початку наступного року очікується бій-реванш, який передбачено контрактом.Сам Джошуа нещодавно висловився про бій і уточнив, що вже ознайомився із записом.

Одночасно триває дискусія щодо згаданого абсолютного бою, на час проведення якого Джошуа зробить паузу чи проведе інший бій.

“Мені згадуються деякі випадки, коли боксери не давали реванш, незважаючи на те, що він був прописаний в контракті. Я про Ф’юрі — Володимир Кличко. Ми до такого відношення не маємо, ми будемо відстоювати цю лінію. Але якщо мова піде, вона вже йде, йдуть ці розмови. Для цього необхідно, щоб Джошуа сказав: “Так, ідіть боксуйте за абсолюта, а потім він буде битися зі мною”, - уточнив Олександр Красюк, промоутер Усика.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?