Промоутер Усика оцінив його переваги над британцем Джошуа
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер Усика оцінив його переваги над британцем Джошуа

Промоутер Усика оцінив його переваги над британцем Джошуа
Джерело:  online.ua

Український боксер Олександр Усик має значні переваги перед наступним суперником - британським чемпіоном Ентоні Джошуа, стверджує промоутер спортсмена Олександр Красюк.

Джерело: SecondsOut

За словами менеджера, бій, запланований вже на вересень, продемонструє протистояння двох різних стилів. Британський спортсмен має перевагу в розмаху рік, однак своєю чергою українець набагато швидший та мобільний за іноземця-важковика.

Він вважає, перевагу може здобути той, хто з успіхом скористається розумом і буде більш сконцентрованим.

“Боксер може битися так, як йому дозволяє його суперник. Якщо у Джошуа є перевага в розмірі і розмаху рук, він напевно постарається це використовувати. Перевага Усика – швидкість, йому потрібно зближуватися з Джошуа. Так що вся справа в стилі. Це буде бій двох різних стилів”, - уточнив Красюк.

Бій Усик - Джошуа

Український боксер Олександр Усик вийде на ринг проти британського чемпіона Ентоні Джошуа, офіційно бій за володіння титулом WBO вже призначили на 25 вересня.

Згаданий бій виявився відкладеним на невизначений час, оскільки Джошуа намагався вийти на ринг проти Тайсона Ф’юрі.

Передбачалося, що український боксер проведе проміжний бій. Раніше говорилося про двобій за “тимчасове” чемпіонство WBO проти британця Джо Джойса. Переможець пізніше мав би змогу претендувати на постійний повноцінний титул, яким вже володів би переможець пари Джошуа — Ф’юрі.

Наразі бій все ж таки узгодили - завдяки Деонтею Вайлдеру, який своїми погрозами про суд змусив Ф’юрі провести третій бій, що згадувався у контракті.

“У контракті прописаний пункт щодо реваншу в разі перемоги Олександра Усика. Тобто, в найбільш ймовірному випадку. Знаю, що Усик переможе, а ось в якому раунді — не знаю”, - додав тоді промоутер Красюк.

Також він уточнив, що підготовка до бою включатиме повну ізоляцію для опору коронавірусній пандемії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?