Пропутінський політик Додон заявив про підготовку "приєднання Молдови до Румунії"
Категорія
Світ
Дата публікації

Пропутінський політик Додон заявив про підготовку "приєднання Молдови до Румунії"

Пропутінський політик Додон заявив про підготовку "приєднання Молдови до Румунії"
Джерело:  online.ua

Колишній президент Молдови Ігор Додон, якого підозрюють у державній зраді та нещодавно відправили під домашній арешт, почав стверджувати, що команда чинної лідерки держави Маї Санду та "її зовнішні господарі" ведуть підготовку до приєднання Молдови до Румунії.

Джерело: Фейсбук-сторінка Ігоря Додона

Додон запевняє, що розпочалася підготовка до "приєднання Молдови до Румунії"

Пропутінський політик цинічно збрехав, що Мая Санду та "її зовнішні господарі" йдуть за українським сценарієм, провокуючи навмисну дестабілізацію, що використати молдован як "гарматне м'ясо у геополітичній битві".

Насправді всі ці процеси з озброєння та антиросійська істерія влаштовуються спеціально для того, щоб виправдати присутність військ НАТО на території Республіки Молдова. Готується військове та політичне приєднання нашої країни до території Румунії, з відмовою від нейтралітету, - додав скандальний політик.

Фото - скриншот

За його словами, чинна лідерка країни робить все можливо, щоб ліквідувати Молдову. Ба більше, поплічник Путіна закликав "кожну патріотичну партію" морально мобілізувати своїх прихильників і будь-якої миті бути готовими вийти, щоб "захистити державність та нейтралітет, а також мир для наших дітей".

Як уже згадувалося раніше, Ігоря Додона, колишнього проросійського президента, у Молдові підозрюють у зраді батьківщині. Окрім того, скандальному політику інкримінують фінансування партії за рахунок організованої злочинності та незаконне збагачення.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?