Проводив розвідувально-підривну діяльність: СБУ затримала колаборанта на Львівщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Проводив розвідувально-підривну діяльність: СБУ затримала колаборанта на Львівщині

Проводив розвідувально-підривну діяльність: СБУ затримала колаборанта на Львівщині
Джерело:  online.ua

СБУ затримала на Львівщині російського агента, який збирав розвіддані для окупантів. Колаборантом виявився мешканець Донеччини.

Джерело: Служба безпеки України

У Львівській області викрили російського поплічника

Контррозвідники Служби безпеки затримали ще одного ворожого поплічника у ході багатоетапної спецоперації на заході України. Ним виявився мешканець Донеччини, який після початку повномасштабного вторгнення передавав інформацію представнику терористичної організації, – повідомляє СБУ.

Як зазначається, із початку війни зловмисник збирав розвіддані про місця знаходження та переміщення підрозділів ЗСУ на Лиманському напрямку, а згодом колаборант перебрався на Львівщину, де продовжив розвідувально-підривну діяльність.

Під виглядом внутрішньо переміщеної особи він оселився поблизу одного з енергетичних об’єктів. Чоловік продовжив збір інформації для ворожої спецслужби. Утім, співробітники СБУ викрили поплічника ворога на спробах прихованого збору і передачі відомостей через "зв’язкового" у лавах терористичних угруповань "днр", – заявили правоохоронці.

Повідомляється, що під час обшуків у ворожого поплічника виявлено мобільний телефон із листуванням з представниками російських окупантів.

На підставі зібраних доказів слідчі Служби безпеки повідомили йому про підозру за вчинений злочин. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави, – додали в СБУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?