Путін екстрено скликав Радбез РФ — уже відома причина
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін екстрено скликав Радбез РФ — уже відома причина

Путін екстрено скликав Радбез РФ — уже відома причина
Джерело:  online.ua

14 вересня офіційно стало відомо, що російський диктатор Володимир Путін терміново скликав засідання Ради безпеки РФ, під час якого детально обговорював відносини країни-агресорки з найближчими союзниками, а також діалог з країнами далекого закордоння.

Джерело: росЗМІ

Путін терміново зібрав Радбез РФ: що відбувається

 На порядку денному у нас кілька питань, вони стосуються розвитку відносин з нашими найближчими сусідами і союзниками, а також поговоримо про забезпечення інтересів Росії у відносинах з країнами далекого закордоння, - заявив російський диктатор.

Окрім того, уточнюється, що першим очільнику Кремля доповідав керівник Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Наришкін.

Стало відом про нову методичку Кремля для пропагандистів

Як вдалося дізнатися російському опозиційному виданню Meduza від своїх інсайдерів, пропутінські пропагандисти отримали від адміністрації президента РФ "наполегливе прохання" якомога менше висвітлювати "чутки" про другу хвилю мобілізації, а також не публікувати навіть офіційні спростування самих "чуток" щодо мобілізації.

За словами анонімного джерела журналістів, яке близьке до команди Володимира Путіна, цю вимогу офіційної Москви можна пояснити тим, що сама згадка про мобілізацію "дуже тривожить суспільство": "Простіше про цю тему якомога менше говорити, тригерів менше".

Окрім того, зазначається, що напередодні президентських виборів 2024 року така "тривожність" Кремлю не потрібна.

Вона впливає на настрої людей, у частини з них вона може перерости в протестні настрої. Такі голосуватимуть проти (Путіна - ред.) або не підуть на вибори, - пояснює інсайдер видання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?