Путін готує нове ударне угруповання проти України
Категорія
Україна
Дата публікації

Путін готує нове ударне угруповання проти України

Путін готує нове ударне угруповання проти України
Джерело:  online.ua

Українським розвідникам вдалося дізнатися, що через нестачу живої сили для ведення бойових дій в Україні російський диктатора Володимир Путін наказав підготувати третій окремий армійський корпус, який формують в західному військовому окрузі РФ. Про це повідомив представника розвідки Вадима Скібіцького.

Джерело: пресслужба ГУР

РФ готує ще одне ударне угруповання проти України - ГРУ

За підтвердженими даними, на середину липня було сформовано 8 батальйонів (для ведення бойових дій в Україні - ред.) Це не достатньо для РФ. Ці батальйони формувалися абияк. До їх складу набирали будь-кого. Тому для ведення бойових дій, Росія прийняла рішення формувати третій окремий армійський корпус. Зараз він проходить формування в західному військовому окрузі, - розповідає Вадим Скібіцький.

За словами представника розвідки, армія РФ має намір сформувати корпус до середини серпня.

Окрім того, ГУР вдалося з'язувати, що в російських підрозділах катастрофічна нестача офіцерських кадрів. Цю проблему планується вирішити, у тому числі, шляхом формування армійського корпусу.

Скібіцький звертає увагу на те, що план прихованої мобілізації в Росії не вдався.

  Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?