Путін може приїхати на саміт G20 в Індії у вересні — Bloomberg
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін може приїхати на саміт G20 в Індії у вересні — Bloomberg

Путін може приїхати на саміт G20 в Індії у вересні — Bloomberg
Джерело:  online.ua

Кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін може прийняти участь у саміті G20 в Індії у вересні цього року.

Джерело:  Bloomberg

Що відомо про плани Путіна приїхати на саміт G20 в Індії 

За інформацією видання, наразі у Кремлі вже плануюють участь Путіна у вересневому саміті Великої двадцятки.

Зокрема, офіційні особи в Росії вже перенесли дати проведення щорічного економічного форуму у Владивостоці, призначеного напередодні саміту 9-10 вересня. Такий крок робить можливим візит Путіна до Індії.

При цьому формально саме Індія запросила РФ до участі у проведенні саміту і Кремль дав згоду. Але у минулому році через тиск США та союзників Путін відмовився від участі приїхати на саміт в Індонезії.

Він також пропустив зустріч G20 у Римі роком раніше, коли планував вторгнення в Україну.

Проте з листопада Кремль опинився у групі менш ізольованим. На зустрічі міністрів закордонних справ G20 у Нью-Делі на початку березня Росія та Китай відкинули формулювання щодо війни, - зазначається у матеріалі видання.

Як Кремль намагається посилити власні позиції на міжнародній арені

За інформацією видання, Кремль посилив власні позиції на міжнародній арені восени минулого року після рішення США щодо збільшення обсягів постачання зброї Україні.

На аналогічній зустрічі міністрів фінансів та голів центральних банків G-20 не вдалося досягти консенсусу щодо формулювань.
Росія припинила надсилати на такі зустрічі високопоставлених економічних чиновників, вважаючи їхню участь безглуздою.
Індійський лідер не проводив щорічних особистих зустрічей із Путіним минулого року всього вдруге за останні два десятиліття.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?