Путін може розпочати реальні переговори лише у разі тотальної перемоги України — Кулеба
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін може розпочати реальні переговори лише у разі тотальної перемоги України — Кулеба

Путін може розпочати реальні переговори лише у разі тотальної перемоги України — Кулеба
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба вважає, що Володимир Путін може бути змушений розпочати реальні переговори, якщо Захід допоможе Україні здобути тотальну перемогу у війні. 

Джерело: Дмитро Кулеба в колонці для  Foreign Affairs

Захід повинен бути відданим перемозі України

Кулеба підкреслює, що нинішнє вторгнення Росії є серйознішим, ніж минуле, і світ не може дозволити собі відвернутися.

Це тому, що президент Росії Володимир Путін не просто хоче захопити більше української території. Його амбіції не обмежуються навіть захопленням контролю над усією країною. Він хоче потрощити українську національність і стерти наш народ з карти, як вбиваючи нас, так і знищуючи ознаки нашої ідентичності. Іншими словами, він бере участь у кампанії геноциду.

Кулеба пише, що з належним озброєнням наші сили можуть розтягнути війська Путіна, які вже виснажені, за межі перелому.

Ми можемо контратакувати російські сили як на півдні, так і на сході України, тиснучи на Путіна, щоб він вирішив, які з його здобутків захистити. Однак, щоб досягти успіху, Сполучені Штати та їхні європейські союзники повинні швидко постачати нашій країні відповідну кількість передового важкого озброєння. Вони також повинні зберегти та посилити санкції проти Росії. І, що критично, їм потрібно ігнорувати заклики до дипломатичних врегулювання, які б допомогли Путіну, перш ніж він піде на серйозні поступки.

Дмитро Кулеба (фото — facebook.com/dmytro.kulebа)

Компроміс з Росією може здатися спокусливим для деяких за кордоном, особливо в міру того, як ціна війни зростає, але поступки перед агресією Путіна допоможе йому знищити більшу частину нашої нації, підбадьорить його уряд здійснювати напади в інших країнах світу і дозволить йому переписати правила глобального порядку.

Його підхід до переговорів може змінитися, якщо нам вдасться відкинути російські війська достатньо далеко. Путін може бути змушений підійти до столу переговорів і діяти сумлінно. Але для досягнення цього Заходу буде потрібно, щоб Захід проявив відданість одному результату: повній перемозі України.

Міністр закордонних справ України зазначає, що уявлення деяких політичних еліт про необхідність зберегти обличчя Путіну є хибним.

Найефективніший спосіб покінчити з експансіонізмом Путіна, звичайно, - це зупинити його на сході України, перш ніж він зможе піти далі , і вигнати його окупаційні сили з південної України, яку він планує анексувати. Цей факт вимагає допомоги Україні перемогти Путіна на його власному полі бою.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?