Путін особисто відповість на пропозицію Зеленського щодо зустрічі
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін особисто відповість на пропозицію Зеленського щодо зустрічі

Путін особисто відповість на пропозицію Зеленського щодо зустрічі
Джерело:  online.ua

22 квітня незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що російський глава Володимир Путін особисто дасть відповідь на пропозицію українського лідера Володимира Зеленського щодо зустрічі на Донбасі.

Джерело: російське видання "ТАСС"

Чи планує Путін відповісти на пропозицію Зеленського 

"Якщо президент вважатиме за необхідне, він відповість сам", - заявив Дмитро Пєскова.

За словами речника Кремля, Володимиру Путіну вже доповіли про звернення Зеленського.

Речник Кремля також розповів, що переадресував в Міністерство закордонних справ РФ прохання прокоментувати висловлювання глави МЗС України Дмитра Кулеби, який закликав Захід розглянути можливість "відключення Росії" від міжнародної системи передачі міжбанківських платежів SWIFT.

Що відомо про пропозицію Зеленського Путіну

20 квітня український лідер Володимир Зеленський під час публічного звернення до українців заявив, що готовий зустрітись із очільником Кремля Володимиром Путіним "у будь-якій точці українського Донбасу" та запевнив, що Україна не боїться Росії.

Зеленський звернув увагу на те, що Україна і Росія, незважаючи на спільне минуле, по-різному дивляться в майбутнє.

"Ми - це ми. Ви - це ви. Але це не обов'язково проблема, це - можливість. Як мінімум - можливість, поки не пізно, зупинити вбивчу математику майбутніх військових втрат". Вчора і сьогодні на засіданнях радників "Нормандської четвірки" і підгрупи з питань безпеки в ТКГ обговорювалося відновлення режиму повного припинення вогню, але, незважаючи на підтримку всіх сторін, Росія відмовилася підтримати спільну заяву. При цьому прозвучала пропозиція зустрітися на лінії розмежування, щоб максимально точно побачити і зрозуміти ситуацію. А що мені розуміти? Я кожен місяць там буваю. Пан Путін! Я готовий піти ще далі і запропонувати вам зустрітися в будь-якій точці українського Донбасу, де йде війна", - запропонував Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?